Position: sygdoms > kræft >

den bedste måde at helbrede livmoderhalskræft nerveskader

   Cervikal nerveskade er oftest forårsaget af skade eller belastning af nerverne i halshvirvelsøjlen af halsen . Symptomerne kan omfatte følelsesløshed , svaghed og smerter i nakke , skuldre og arme . Cervikal nerveskader har en række forskellige årsager , herunder diskusprolaps diske i nakken , ben Sporer fra slidgigt , og spinal skade eller piskesmæld . Behandlinger er tilgængelige for at lindre livmoderhals nakkesmerter

Medicin


Medicin er ordineret til at mindske smerter og betændelse . Tag over-the-counter medicin såsom ibuprofen til at reducere smerter . Din læge kan ordinere euforiserende stoffer for svær smerte . Narkotiske midler er for kort tids brug , på grund af deres risiko for afhængighed . Din læge kan ordinere muskelafslappende midler med methocarbamol til hals spasmer . Brug muskelrelaksantia med forsigtighed , da de kan gøre dig døsig . Må ikke køre bil eller deltage i risikobetonede aktiviteter , indtil du ved, hvordan du reagerer på denne medicin . Din læge kan anbefale binyrebarkhormon injektioner for at mindske smerter og inflammation hurtigt . Injektioner er normalt anbefales , når konservativ behandling svigter , og kan kun gives tre gange om året på grund af deres alvorlige bivirkninger .

Terapi


lindre smerter med en varmepude anvendes til halsen . Anvende varmen i 10 til 15 minutter tre gange om dagen . Påfør isposer til at reducere hævelser . Wrap en ispose eller en pose frosne ærter i et håndklæde og anvende det til halsen i fem til 10 minutter.

Se en fysioterapeut om at udvikle en øvelse program til at styrke nakkemusklerne . Stærke muskler til at understøtte den halshvirvelsøjlen , skabe mindre stress på nerverne . Få en medicinsk massage til hals . Massage terapi løsner strammet nakkemuskler , så en bedre blodgennemstrømning og løsner muskler, der kan være komprimere nerver . Tal med din læge eller kiropraktor om ultralyd behandlinger . Disse behandlinger gælder lydbølger til smertefulde område af din hals med en gel og stav fra en ultralyd maskine . Lydbølgerne nedbryde arvæv og reducere inflammation .

Surgery


Se lægen om kirurgiske muligheder , hvis andre behandlinger mislykkes , og du forbliver i stærke smerter . Flere faktorer har indflydelse på beslutningen om at have foretaget en operation , herunder din sygehistorie , aktuelle fysiske tilstand , alder og årsagen til din livmoderhals skader . Cervikale kirurgi er udført af en dygtig kirurg , og inddrivelse kan tage seks til otte uger .

Undgå aktiviteter , der belaster nakken , og tage hyppige pauser fra computeren eller skrivebordsarbejde at strække hals . Opretholde en god kropsholdning , og motion mindst tre dage om ugen i 30 minutter hver til at give fleksibilitet og styrke til at nakke muskler .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------