Position: sygdoms > kræft >

hvordan man forebygger brystkræft califications

  

Forkalkninger i brystet er aflejringer af kalk . De viser op på mammografi som hvide områder og er generelt ikke kræft . Der er dog tidspunkter, hvor forkalkninger er indikatorer for brystkræft i det tidlige stadie . Der er to størrelser forkalkninger : microcalcification og macrocalcification . Jo større indskud, macrocalcifications , er næsten altid ikke kræft . De fleste microcalcifications er også ikke-kræft , men en lille procentdel kan være tegn på brystkræft . Derfor kan en biopsi gøres , hvis en mammografi opdager microcalcifications .

 


 

Du skal bruge:
Self brystundersøgelse
. Mammogram .
 

Forebyggelse Breast forkalkninger


1 .
Sørg for at eksamen bryster ofte og se en læge , hvis klumper findes . Har en mammografi , hvis det skønnes nødvendigt at overvåge abnormiteter i brystvæv .
2 .
To til tre gange om ugen , deltager i aerob motion som spadsereture , svømning eller dyrke sport for mindst 20 til 30 minutter ad gangen .
3 .
Spis en kost, der er fedtfattig , og høj i fiber og fuldkorn . Omfatte masser af frugt og grøntsager og begrænse forbruget af alkohol .
4 .
Drik et naturlægemiddel tonic af rødkløver , der bidrager til at bekæmpe kræft vækstrater og forkalkning .
 

Tips og advarsler


 

  • reducere forbruget af sojaprodukter som isoflavoner i soja virker som østrogen , der kan være skadelige for brystet sundhed .
  • aldrig starte et naturlægemiddel behandling uden at se en læge først .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------