Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan genkende lungehindekræft kræft symptomer

  Patienter med lungehindekræft kræft normalt ikke udviser symptomer i 15 til 50 år efter udsættelse for asbest . Det er udfordrende at genkende lungehindekræft kræft symptomer , fordi de tager år at udvikle og ikke udgør indtil kræft er avanceret . Mange patienter er ikke klar over alvoren af lungehindekræft kræft symptomer , fordi de efterligner symptomer på mange andre , mindre alvorlige lidelser . Hvis du har en fortid med langvarig udsat for asbest , være opmærksom på , hvordan man genkender lungehindekræft kræft symptomer . Der er ting, du kan tage for at hjælpe dig med at genkende symptomer på lungehindekræft kræft
1 .
Vær opmærksom på din hoste . Hoste i forbindelse med lungehindekræft kræft er persistent , ru og ikke-produktive . En ikke-produktive hoste er , når du ikke opdrage slim eller slim . Anerkender lungehindekræft kræft symptomer kan være vanskeligt , skal du dog være på vagt , hvis du havde udsættelse for asbest på arbejdspladsen .
to .
Hold øje med blod . Mesotheliom kræft symptomer kan inkludere hoste blod op . Hvis du hoster blod op , se din læge .

3 .
Tjek din vejrtrækning . Åndenød kan være en genkendelig lungehindekræft kræft symptom . Mestothelioma kræft kan medføre fortykkelse af membraner i pleural område af lungen , hvilket medfører åndenød og åndedrætsbesvær.
4 .
Vær opmærksom på smerter i brystet . Mesotheliom kræft symptomer kan omfatte brystsmerter fra irritation af lungerne og lungehinden . Hvis du oplever smerter i brystet, ringe til din læge . Din læge kan anbefale x-stråler og blodprøver for at udelukke lungehindekræft kræft .

gode råd og advarsler • Prøv at slappe af . Selv om lungehindekræft kræft er alvorlige, er det ikke almindeligt . Hvis du oplever symptomer på lungehindekræft kræft , ringe til din læge for en medicinsk vurdering .
 • Hvis du kan genkende lungehindekræft kræft symptomer i dig selv , ringe til din læge med det samme for en komplet fysisk undersøgelse .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------