Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan vide , hvis du har livmoderhalskræft ben Sporer

   Knogler Sporer er hårdt vækster på regelmæssig knogler . Livmoderhalskræft ben Sporer kan være forårsaget af uregelmæssig slitage på ryghvirvler af halsen . Selv om en X-ray er den eneste måde at diagnosticere en knogle spore , visse symptomer viser den mulighed, at bevoksninger har dannet på halsen knoglerne

Du skal bruge: .
Ice pack
. Skulder slynge /startspærre .
Plastikfolie .
Varmepuden .

. Smerter medicin


1
Lav en tjekliste over symptomer du oplever , og sammenligne dem med de symptomer på knoglen Sporer : Smerter , hævelse , stivhed , prikken /nålestik fornemmelse , svaghed , følelsesløshed , handicap . I tilfælde af livmoderhalskræft ben Sporer , ville disse symptomer finde sted i nakke , skuldre , ryg og rygsøjle.
2 .

Søg hjælp af en fysioterapeut , hvis du har smerter . Nogle mennesker kan have ben Sporer uden nogensinde at vide det , fordi de kun skabe problemer , når de er skadelige andre væv . Hvis knoglen Sporer forårsager smerte , kan en fysioterapeut kunne hjælpe lindre smerter med en vifte af teknikker.
3 .
Planlæg en aftale med din læge . De kan udføre test som en hals fleksibilitet vurdering og en neurologisk undersøgelse for at se, om en anden betingelse , såsom en klemt nerve , kunne være ansvarlig for dine symptomer . At have en læge udføre en X-ray er den eneste måde at afgøre, om du har cervikal ben Sporer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------