Position: sygdoms > kræft >

hvad er livmoderhalskræft subluksation ?

   Subluksation er en kiropraktisk begreb, der refererer til en forskydning af ryghvirvler , generelt af mindre betydning . De halshvirvel er ryghvirvlerne i nakken . En cervikal subluksation er blot en teknisk måde at sige en forskydning af en ryghvirvel i nakken

Årsager


subluxations , cervikal eller andet, kan have en række årsager , herunder traumer fra en bilulykke , fald, dårlig løfteteknik og dårlige arbejdsstillinger .

Symptomer


Livmoderhalskræft subluxations kan producere symptomer, der spænder fra migræne til prikken , søvnløshed og ændringer i balance .

Effects


I det væsentlige , en hvirvel , der ikke er korrekt justeret med de andre ryghvirvler skaber spændinger på eller strækker nerverne i rygmarven og nerverne omkring rygsøjlen . Dette øger sandsynligheden for, at nervesignaler ikke vil blive videregivet korrekt .

Diagnose

Tilstedeværelsen af en subluksation kan udledes af en kiropraktor er baseret på de symptomer, der præsenterer sig selv , men diagnosen kan kun blive bekræftet gennem evaluering af x-stråler taget af halsen .

Behandling

Kiropraktorer kan rette op på subluksation gennem en manuel justering og øvelser , der skal følges i hjemmet . For cervikal subluksation , kan et specialiseret instrument anvendes til at foretage justering, og trækkraft kan også anvendes som en del af behandlingen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------