Position: sygdoms > kræft >

oplysninger om livmoderhalskræft facet rhizotomy

   Cervikal facet rhizotomy er en minimalt invasiv medicinsk procedure . Det bruges til at fjerne kroniske nakkesmerter , der er forårsaget af degeneration af bindevæv omkring facetled . Facetled er en del af knoglestrukturen i rygraden og halsen . De lette bevægelse

Hvornår er det Brugt ?


Livmoderhalskræft facet rhizotomy bruges , når andre tilgængelige behandlingsformer for nakkesmerter , såsom steroid og lidokain injektioner , vise sig ineffektiv .

Procedure


Den rhizotomy procedure indebærer bedøvende det hudområde af de fælles og derefter indsætte en specialiseret nål i det fælles ved hjælp af x-stråler for at få vejledning . Varme anvendes derefter til nerveender og nålen trækkes tilbage .

Funktion


funktion af proceduren er at dræbe den nerve slutter . Ved at dræbe den nerve det ikke længere kan sende smerte signaler til hjernen .

Post Procedure

anæstesi anvendelse kræver en anden person til at køre patienten hjem og normale aktiviteter er typisk genoptages inden for en til to dage . Lejlighedsvis , mindre post-processuelle smerter opstår , og behandles med medicin .

Future

Mens rhizotomy procedurer typisk anvender varme til at dræbe nerverne , spineuniverse. com rapporter om, at en nyere alternativ benytter elektriske impulser til at gøre nerverne ude fremføring af signaler uden forårsager permanent skade .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------