Position: sygdoms > kræft >

Hvad kan jeg gøre for at slippe af post - hysterektomi ledsmerter ?

   En hysterektomi er en kirurgisk procedure, hvor en kvindes livmoder og muligvis hendes æggestokke er fjernet helt . Disse procedurer er meget almindelige , og kan ske i tilfælde af kræft eller ovariesyndrom . Imidlertid kan en række bivirkninger kommer efter at proceduren er afsluttet, hvoraf den ene er smerter i led og muskler

Høring


Hvis du lider af post hysterektomi smerte , enten i led og muskler eller begge dele , informere Deres læge . Det er obligatorisk at der skal være opfølgende møder med læger efter en hysterektomi , og det er vigtigt , at alle symptomer såsom ledsmerter bringes til lægens opmærksomhed . Afhængigt af sværhedsgraden af ledsmerter , og om alle andre skærpende eller formildende omstændigheder , kan lægen forsøge at finde ud af , om smerten er forbundet med proceduren , og hvis ikke , hvad der forårsager det .

Medicin


En af de mest almindelige metoder til håndtering af post-hysterektomi ledsmerter er at foreskrive smertestillende medicin . Dette kunne være en midlertidig foranstaltning , især hvis lægen mener, smerten er ikke permanent , men er en del af kroppens naturlige helingsproces efter operationen . Lægen kan give instruktion om, at smertestillende medicin kun skal tages når det er nødvendigt , og ikke tages regelmæssigt som andre medicin .
Hvis smerten ikke er midlertidig , men er snarere en permanent funktion , så er det sandsynligt, forskellige medikamenter vil blive givet og analyser vil blive udført for at finde kilden til smerte .

Alternative Metoder


Hvis du ikke ønsker at bruge medicin , andre metoder er til rådighed . Ledsmerter kan lettes med varmepuder , eller ved en regelmæssig eller semi-regelmæssig brug af en sauna . For dem , der har muskelsmerter , kan massage være en brugbar løsning til at lette nogle af de smerter og spændinger . Urteteer og naturlige smertestillende kan også hjælpe med at lette led-og muskelsmerter . Disse metoder er mest brugt til mindre alvorlige smerter . Dette bør dog smerte stadig indberettes til din læge i opfølgende besøg efter operationen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------