Position: sygdoms > kræft >

hvad er de behandlinger af follikulært kræft i skjoldbruskkirtlen uden kirurgi ?

   Follikulært kræft i skjoldbruskkirtlen rammer kvinder oftere end mænd , og normalt er diagnosticeret efter 40 år . Læger opfordrer indtrængende kirurgi som behandling , men nogle andre begrænsede muligheder er tilgængelige

Betydning


Follikulært skjoldbruskkirtelkræft vokser i den follikulære celler i skjoldbruskkirtlen og er den næstmest almindelige form af sygdommen , tegner sig for cirka 15 procent af alle tilfælde .

Identifikation


De behandlinger for follikulært kræft i skjoldbruskkirtlen uden kirurgi er de samme som for andre former for thyreoidea carcinom . Non-invasive muligheder er begrænsede , og læger overveje kirurgisk fjernelse den bedste løsning. " Kirurgi er den behandling af valg ", ifølge National Cancer Institute .

Behandlinger


Nogle ikke-kirurgiske behandlinger findes . Radioaktivt jod indtages oralt og bruges til at dræbe kræft skjoldbruskkirtlen celler i kirtlen selv såvel som dem spredning andre steder . Den hormonsubstitutionsbehandling medicin levothyroxin minimerer produktion af hormoner , der stimulerer væksten af kræftceller .

stråling

Kemoterapi er en mulighed for dem, der berøres af muterede skjoldbruskkirtlen celler. Derudover ekstern strålebehandling anvender en maskine til at fokusere stråling på kroppen . " Ekstern strålebehandling bruges hovedsageligt til at behandle mennesker med fremskreden kræft i skjoldbruskkirtlen , som ikke reagerer på radioaktiv jod behandling , " ifølge The Thyroid Cancer Survivors Association .

Udviklingen

Alkohol ablation er en ny teknik , der ikke kræver kirurgi og fordele folk med skjoldbruskkirtlen tumorer resistente over for radioaktivt jod behandling . " Læger bruger til behandling primært til patienter med begrænset recidiv i nakken , enten lymfeknuder eller skjoldbruskkirtlen seng , "ifølge Mayo Clinic .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------