Position: sygdoms > kræft >

hvordan man forebygger brystkræft microcalcifications

  Breast microcalcifications er bittesmå aflejringer af kalk i brystvævet . Langt størstedelen af forkalkninger er godartede , og de fleste læger vil tage en vent og se til deres optræden på en mammografi . Der er ingen pålidelige metoder til forebyggelse microcalcifications , men du kan tage skridt til at sikre tidlig opsporing og træffe forebyggende foranstaltninger mod mere alvorlige bryst forhold , der kan følge i nogle tilfælde

Afsløring , Identifikation og opfølgning


1 .
Forebyggende medicin er nøglen til tidlig identifikation af microcalcifications . Konsultere en læge om , hvornår de skal begynde at modtage årlige mammografi , da dette er den første linje i forsvaret at opdage bevoksninger af nogen art i brystvævet .
finde en microcalcification er en forholdsvis almindeligt forekommende , især under og efter overgangsalderen . Oftest er der ingen påviselig årsag til forkalkninger , men i nogle tilfælde de vil følge en skade på brystet . Forkalkning også er også identificeret som en mulig bivirkning ved brystforstørrelse .
2 .
Ved identifikation af en microcalcification , vil en læge Recomendation afhænger af flere faktorer . Hvis der kun er én microcalcification , han formentlig vil anbefale opfølgning mammografi til overvågning af ændringer over tid . Hvis flere microcalcifications eksisterer, eller de synes uregelmæssige , er næste skridt er typisk en lokal biopsi for at identificere , om cellerne er maligne eller godartede . Ifølge California Pacific Medical Center , også dem identificeret som " mistænkelig "står en 25 procent eller mindre chance for at blive maligne .

3 .
Hvis en biopsi er udført , tale med en læge om resultaterne og opfølgningen behandlinger . Breast microcalcifications kræver normalt ingen behandling , hvis der ikke malignitet er opdaget . I sidste ende en regelmæssig mammografi og åben kommunikation med en læge er den bedste tilgang til den samlede bryst og sundhed bør være en del af din behandling for at opretholde et godt helbred .

gode råd og advarsler


 • Denne artikel er baseret på den samlede statistik og data og bør ikke opfattes som individuelle lægelig rådgivning. Konsultere en læge for en anbefalet tidsplan for bryst eksamener og /eller mammografi .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------