Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan forebygge hud operation efter fedmekirurgi

  Selvom det ikke er normalt farlige , løse eller hængende hud kan være en ubehagelig , pinligt og grimme bivirkning ved fedmekirurgi . Men sandheden er , vil du sandsynligvis stå tilbage med nogle slappe hud efter operation på grund af den hurtige vægttab . Patienter , der ønsker at undgå en smertefuld ( og dyrt ) tur til plastik kirurg efter deres operation vil ønske at lægge særlig vægt på kost og motion for at reducere forekomsten af hængende hud

Sådan forhindrer Skin operation efter fedmekirurgi


1 .
hud er på sit mest elastiske og fleksible , når du er ung . Beslutter at gennemgå fedmekirurgi i en yngre alder øger sandsynligheden for, at huden forbliver fast og stram , faldende nødvendigheden af nips og putter , krop elevatorer og andre plastikkirurgi procedurer .
2 .
Toning og styrke øvelser er særligt vigtigt efter fedmekirurgi . Når en person mister en masse vægt hurtigt , er muskeltonus normalt tabt . Hud tendens til at blive løst , hvis der ikke er nok muskeltonus under huden . For at bevare og opbygge muskeltonus at holde huden fast og stram , er det vigtigt at gøre toning og styrke øvelser såsom vægtløftning , styrketræning eller Pilatus 's /yoga mindst fire gange om ugen .

3 .

at holde huden sund og fast , er det vigtigt at få masser af vitaminer , mineraler og essentielle fedtsyrer . Spis masser af fisk , frugt , grøntsager , nødder og komplekse kulhydrater .
4 .
drikke mindst 6-8 glas vand om dagen hjælper med at holde din hud hydreret og hydreret hud er mindre sandsynligt, at hænge denne dehydreret hud .
5 .

Det kan synes umuligt efter fedmekirurgi , fordi maven ofte er reduceret til størrelsen af en valnød . Imidlertid, at det er vigtigt for patienterne spiser 5-8 små måltider om dagen . Selvom du ikke vil være i stand til at spise meget i et møde , spise flere små måltider om dagen med til at sikre du udfylder dine ernæringsmæssige behov og får nok at spise . Når vægten er gået tabt for hurtigt , din hud er ikke i stand til at holde trit med dine skiftende form , hvilket resulterer i løs , hængende hud .
Selvom du måske ønsker at tabe vægt så hurtigt som muligt , skal du huske at miste 80 pounds på fire måneder vil sandsynligvis efterlade dig med slappe hud , der kræver plastikkirurgi .

gode råd og advarsler


 • Selvom konditions-og styrketræning kan hjælpe at reducere grimme hængende hud efter fedmekirurgi , genetik spiller også en rolle . Hvis du er disponeret for strækmærker og løs hud , virkeligheden er, at det kan være umuligt at undgå post- kirurgi hængende hud uanset hvor meget motion du gør .
 • Også den større du er , jo mere sandsynligt, du vil have løst , hængende hud efter vægttab .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------