Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan håndtere bryde en knogle i benet og ankel

  Breaking dine knogler er en meget traumatisk og tidskrævende oplevelse . Jeg kender første hånd , da jeg brækkede mit fibula ben helt i halv i 2 steder , i mine underben og min ankel . Jeg var nødt til at have akut kirurgi og endte med 9 skruer , en 6 tommer plade , og en wire til at holde det hele sammen . ! Wow , var jeg i smerte

Du skal bruge: .
Læge /Kirurg
Støbt eller Walking Cast /Boot .
Krykker .
Mulige kørestol .

En brusebadestol .
Bandager .
Valsede gaze.
Gaze Squares .
Trash Tasker Tape .

Smertestillende medicin.
Hjælp og support fra venner og familie .
Fysisk mental styrke .
Beslutsomhed.
Mest af alt .

.
.
Tålmodighed .


1 .
Nu hvor du er skadet , forhåbentlig er der en ven eller et familiemedlem , der kan hjælpe dig med den daglige aktiviteter og din læge aftaler . Hvis det er for trættende for dig at konstant være på din krykker , undersøge leje en kørestol , kan din forsikring , selv dække bekostning . Du bliver nødt til at ændre den måde , du gør det grundlæggende. Fra at benytte toilettet , børste tænder , tage et brusebad , at få klædt . Bare sørg for at tage din tid og finde den bedste måde , der virker for dig . Følgende er nogle tips , der kan være nyttige for dig i denne nødens stund .
to .
Når du bruger toilettet , fandt jeg det nyttigt at have en robust skridt taburet ved siden af toilettet til hænge på , når man sidder ned og til at skubbe ud af, hvornår man rejser sig op , da det kan være svært , når man kun kan lægge pres på det ene ben . Gør brug af væggen, når du kan , så godt, kan det være nyttigt , når de forsøger at holde balancen .
3 .
I begyndelsen kan du finde det at være for smertefulde og trættende at stå ved håndvasken , når det er tid til at vaske op og børste dine tænder . Hvis du er i stand til , kan du sidde i en stol foran vasken . Eller du ønsker måske at have nogen at give dig et glas vand , en skål , og en fugtig vaskeklud , så du kan børste dine tænder en opfriske , mens du sidder på sengen . Jeg fandt på denne måde nemmere , så jeg kunne strække mine ben og ikke bekymre sig om at ramme den på noget . Med min skade var jeg i stand til at bøje mit knæ , så tiden gik og jeg følte det bedre, jeg hvilede mit ben forsigtigt på en stol , mens stående på badeværelset vasken . Dette bidrog til at holde mig i balance.
4 .
For de første par uger, jeg fandt det lettere og mindre smertefuldt at tage svamp bade . Jeg skar en stor papirkurv taske og lagde den under mig , så jeg ville ikke få sengen hele vådt. Da jeg startede med at tage bad , jeg investerede i et brusebad stol. Det er meget handy , så du ikke behøver at bekymre sig om faldende eller forsøger at holde balancen på den ene fod længe. Glem ikke at afslutte din fod og ben med en papirkurv taske , før det bliver i brusebadet . Det er vigtigt at holde din skade tørt . Jeg fandt , at malere tape er bedre at bruge på din hud , da det ikke gør ondt så meget som andre , når peeling det ud . Sæt papirkurven posen på så tape den med malere tape , så brug en anden stærkere bånd på toppen af de malere, tape for at holde vandet fra at komme ind i posen . Malerne båndet vil ikke holde sig selv , så sørg for at bruge et andet bånd på toppen af det , uden at det røre din hud . Jeg prøvede et par forskellige bånd på min hud , det var helt trial and error .
5 .
Når påklædning , tage det langsomt og være blid . Hvis du er i et varmt klima , er det meget lettere at bære shorts , så dit tøj ikke er foruroligende din skade . Hvis du har brug for at bære eller foretrækker bukser , er det bedst, hvis de har et bredt ben . Dette vil gøre det nemmere at trække over din omvandrende stemmer /boot uden tilsætning af smerter .
6 .
Når det er tid til at lægge pres på din fod og ben med dine krykker , efter dine læger ordrer , igen tage det langsomt og gå i dit eget tempo . I første omgang vil det føles mærkeligt og endda skræmmende , men på samme tid , du vil være så taknemmelig og lettet over , at du begyndte at gå igen . I denne tid , skal din læge foreslå at se en fysioterapeut . Jeg havde en terapeut kommet til mit hjem , så tjek med dit forsikringsselskab , da det kan være dækket . Vær sikker på at følge alt, hvad terapeuten fortæller dig , herunder laver øvelserne , når de ikke med dig . Jeg er sikker på du har bemærket efter ikke at bruge dine ben i et par måneder , blev det tynd og svag . Gør dine ben øvelser som planlagt vil opbygge styrke og hjælpe dig til at gå . Efter at have arbejdet med min terapeut i 6 uger , var jeg i stand til at gå uden min krykker . Jeg var endelig i stand til at sætte på min sko efter ca 6 måneder fra den oprindelige pause og gå udenfor .
7 .
Bare husk , selvom du går nu betyder ikke, du vil ikke have smerter eller hævelse , fordi du kan . Alle er forskellige , så det ikke fortæller , hvordan hver enkelt person vil gøre . Det har været 8 måneder siden min skade , og jeg stadig få smerter høre og der . Jeg oplever også hævede næsten hver dag. Jeg fandt det nyttigt at afslutte min ankel og ben med en forbinding derefter lægge på min sok og sko hver gang jeg går et sted , det hjælper til at holde hævelse ned .

gode råd og advarsler


 • I hele denne tid healing vil du se dine ben og fødder gå gennem forandringer. De kan svulme op og blive ganske stor, kan du få vabler omkring dine ankler på grund af traumer , og du kan have meget dårlig tørret op hud på grund af ikke at kunne sætte lotion omkring din skade for en stund . Du kan få en infektion omkring din snit på grund af væsken i blisterkort afløb til de sår , der forsøger at helbrede . Jeg er bestemt gjorde . Hvis din læge ordinerer dig antibiotika , skal du sørge for at tage dem , behøver du ikke andre problemer , mens dine knogler heler op . Alt dette afhænger af sværhedsgraden af din skade . Så du kan ikke gå igennem alt dette som jeg gjorde . Når du kan , sætte lotion på dine ben og fødder omkring dine sår så meget som du kan , vil dette hjælpe din tørre hud . Sørg også for at holde dine sår rene ved at ændre dine gaze og bandager , hvis du er i stand til . Din læge bør fortælle dig, hvor ofte du gør dette .
 • Du kan have flere forskellige følelser på tidspunkter i løbet af din helingsprocessen . Du kan få følelsesmæssige. Du kan starte følelse hjælpeløse , håbløse , gad vide hvorfor dette er sket for dig , og når du vil gå eller gøre for dig selv igen . Du kan endda græde eller blive vred . Jeg gjorde. Jeg gik gennem alle disse følelser , så du skal ikke skamme , eller flov , hvis du gør det, alle disse følelser er normale . Du vil få det bedre, det tager bare tid og tålmodighed .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------