Position: sygdoms > kræft >

rygmarv stimulator batteri implantat infektion

   Rygmarv stimulatorer , der anvendes til at minimere kroniske rygsmerter med lavt niveau elektrisk strøm anvendes direkte til rygmarven , er implanteret i muskelvæv af ryggen . Enheden er ca samme størrelse som en standard pacemaker og kan have en intern lang batterilevetid eller tilslutte op til en ekstern strømkilde . Der er en lille risiko for infektion , men det kan forekomme

Proceduren


rygmarven stimulator kirurgi er en minimalt invasiv procedure . Et lille snit er lavet i ryggen , og enheden er placeret lige under huden i nærheden af rygmarven . Ledninger fra enheden er styret af en position på ryghvirvel , hvor smerten er lokaliseret .

rygmarven stimulator enheder, der bruger et indbygget batteri normalt sidste to til fem år . Nyere genopladelige batterier kan holde i op til ni år uden udskiftning . Når batterierne slidt , skal patienten gennemgå en anden kirurgisk indgreb for at erstatte dem .

seroma


Den indsnit , knoglen , rygmarv eller området omkring enheden og dens batteri kan blive smittet , men smitte er ikke almindeligt. Når området omkring implantatet fyldes med væske , er betingelsen kaldes seroma . Hvis dette sker , skal kirurgen gå ind og tøm væsker . Hvis seroma bliver inficeret omkring enheden og batteriet , vil det være kirurgisk udvindes .

efter operation


Nogle hævelse og blå mærker forventes efter operationen . Det er vigtigt at holde presset væk fra området , for at holde forbindinger rene og tørre og at følge instrukserne fra den kirurg . Overbrusning er tilladt , men bade og enhver anden aktivitet, der fordyber området i vand er ikke tilladt indtil indsnit er fuldstændig helet , mindst fire uger. Løse , er behageligt tøj anbefales for god luftcirkulation til at hjælpe fremskynde helbredelse .

Medmindre din læge specifikt instruerer brugen af over-the-counter anti-inflammatoriske stoffer som aspirin , Advil ( ibuprophen ) eller Aleve ( naproxen natrium ) , påtager sig de er sikre og tage dem .

tegn på infektion

Smerter og ømhed i snit område bør rapporteres til lægen . Kontroller området ofte for misfarvning af huden omkring såret , en uventet mængde hævelse , separation eller gabende af såret eller væsker dræning ud af indsnit . Temperaturen bør overvåges nøje , da forhøjet kropstemperatur er almindeligt , når kroppen kæmper en infektion .

rygmarv Stimulator implantater

Ikke alle er en god kandidat til denne operation , det er noget du skal diskutere med din læge eller kirurg . Heldigvis har de en metode til at teste enheden til effektivitet , før det er implanteret . Kirurgen kan køre ledningerne kun i rygsøjlen og bruge en ekstern enhed til at levere strøm til et par uger forud for operationen for at sikre, at patienten reagerer og kirurgi vil være effektiv . Patienter, der har den implantatkirurgi rapport en gennemsnitlig på 50 procent til 60 procent reduktion i kroniske rygsmerter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------