Position: sygdoms > kræft >

vasektomi vending oplysninger

   En vasektomi er en mindre operation , der skærer sædlederen , kanalen som bærer sæd ind i sæd . En omvendt vasektomi er mere kompliceret , fordi det genforbinder de afhuggede rør . Det er kun lykkes omkring halvdelen af tiden , ifølge Mayo Clinic

Årsager til Kirurgi


En mand kan have en omvendt vasektomi at genskabe hans fertilitet af mange grunde , herunder indgåelse af nyt ægteskab eller tab af et barn . Han kan også gøre det for at lindre smerter i testiklerne .

operationen


Med patienten under anæstesi , kirurgen enten syr afhuggede ender af vas deferens sammen igen , eller lægger dem til bitestiklen , en slange, der holder modning sperm .

efter operation


postoperative patienter bruge en skridtbeskytter til at mindske hævelse og begrænse bevægelsen . Smerter og kramper kan vare i op til en uge . Samleje kan genoptages i omkring en måned , efter de Mayo Clinic .

Risici

Komplikationer er relativt sjældne , men kan omfatte blødning i pungen , infektion på det sted, hvor incisionen og nerveskader . Sperm kan også sive ind i pungen og forårsage smertefulde hævelser .

Cost

Som i 202C omkostningerne ved en vasektomi vending kirurgi lå mellem $ 10. 000 og $ 12. 000, og det er ikke dækket af mange sundhedsmæssige forsikringsselskaber , i henhold til American Urological Association Foundation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------