Position: sygdoms > kræft >

virkninger af bedøvelsesmidler

   Når bedøvelsesmidler er effektive , har en patient ikke føler smerte under en kirurgisk procedure eller huske nogen af sagen . En bedøvelse agent er en forbindelse eller stof det formål at skabe en tilstand af anæstesi og bruges i kirurgi til at reducere smerter , chok og andre ubehag for patienterne . Det reversibelt sinker neuronal funktioner , der forårsager tab af evne til at føle smerte og andre fornemmelser . Selv om der kan være nogle mindre bivirkninger , større bivirkninger er sjældne

Typer


De tre typer af anæstesi er lokale , regionale og generelle . Lokalanalgetika kun følelsesløs et lille område af kroppen og anvendes til mindre procedurer . Patienter kan enten forblive vågen under proceduren eller modtage medicin for at slappe af eller sove . Regionale bedøvelse bruges til at blokere smerte i en større del af kroppen og er injiceres omkring større rygmarv nerver . General bedøvelsesmidler påvirker hjernen samt kroppen.

Fordele


Fordi anæstetika blok smerter og sænke en patients ubehag , de bidrage til at fremskynde processen med inddrivelse . Også , fordi en medicinsk personale opdager de ikke at påføre smerte , de er i stand til at arbejde mere effektivt , koncentrerer sig om deres job i stedet for ubehag for patienten .

Virkninger på Åndedrætssystem


narkotiske midler kan have konsekvenser på det respiratoriske , kardiovaskulære , gastrointestinale og urin -systemer . For eksempel kan anæstesi påvirke åndedrætssystemet , hvilket medfører et fald i en patients pulmonal effektivitet . Dette kan øge sandsynligheden for postoperativ lungebetændelse . Fordi vejrtrækning kommer i fare under operation bedøves kan give problemer med folk , der allerede har åndedrætsproblemer såsom astma . Desuden kan lægemiddelkombinationer gives for at mindske smerter , ud over at hjælpe patientens krop reagerer på traumer påvirker luftvejene funktioner .

Virkninger på andre organ systemer

Visse bedøvelsesmidler kan øge risikoen for hjerte -og postoperativ blod tryk problemer . Andre virkninger kan omfatte hemorrhaging , chok og hjertestop . Urinvejene kan blive berørt , hvilket fører til urinretention fordi bedøvelsesmidler kan resultere i en midlertidig depression af blæren . Dette kan medføre en reduktion i væsker , hvilket fører til dehydrering og infektion . Mave-tarmkanalen kan blive ramt, fordi bedøves bremse eller endog standse peristaltisk handling i tarmene , hvilket resulterer i forstoppelse .

Misforståelser

Mange mennesker , der har gennemgået anæstesi tror, de var sat til at sove med kun et skud Pentothal og narkoselægen 's opgave er udført . Men den anesthesiologist fortsat at udføre job . For eksempel , justerer han balance mellem forskellige lægemidler, der blev brugt til at starte processen , samt at fastholde og vende anæstesi . Ifølge Sundhedsstyrelsen Scout. com , normalt syv til 10 agenter er nødvendige for at opnå den ønskede virkning .

Overvejelser

Risici er afhængige ikke kun den type bedøves , men også en patients helbred , medicinsk historie og hvordan det patienten responderer på noget medicin , der kan anvendes . En persons alder kan være en anden overvejelse . Før en procedure er færdig, kan en læge eller sygeplejerske identificere eventuelle sundhedsmæssige problemer af patienter , som kan påvirke deres pleje , så den rette type bedøvelse gives for operationen.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------