Position: sygdoms > kræft >

fordele og ulemper af hjerte bypass operation

   Cardio bypass kirurgi er en alvorlig medicinsk procedure , som bærer en vis risiko . Det normalt er kun udføres som en " sidste udvej ", men sandsynligheden for overlevelse og øget sundhed opvejer bekymringer

Identifikation


Den korrekte medicinske betegnelse for cardio bypass kirurgi er koronar bypass ( CABG ) . Den procedure, omfartsveje blodgennemstrømningen omkring blokerede kranspulsårer .

Betydning


Fordele og ulemper ved cardio bypassoperation er ligetil . Denne procedure indebærer åben hjertekirurgi og indebærer risiko for at forårsage hjerteanfald og slagtilfælde , samt andre større kirurgiske indgreb komplikationer, såsom hemorrhaging og infektion .

Overvejelser


Når en læge ordrer CABG , det normalt er den eneste mulighed resterende at forebygge hjerteanfald , slagtilfælde eller død . Ifølge Dr. Andrew D. Michaels og Kanu Chatterjee fra University of California i San Francisco Medical Center , har nogle patienter koronar plaques , der ikke gøres til genstand for ballonudvidelse eller stent . Den koronararterie er for lille , eller der er en fuldstændig blokering , der ikke kan krydses med ballonen .

Fordele

Efter CABG , angina ( brystsmerter ) er normalt reduceret. Selv snit ikke generer de fleste mennesker efter de første to eller tre , efter Society of thorax Surgeons . En anden bonus er afkastet af energi og udholdenhed .

Prognose

En uges ophold på hospitalet er normal , med komplet genfinding tager så lang tid som tre måneder . I henhold til UCLA Department of Surgery , de langsigtede resultater af CABG er fremragende .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------