Position: sygdoms > kræft >

hvad der udgør en levertransplantation ?

   Leveren er et af de mest vitale organer i den menneskelige krop . Det er modtagelige for en række alvorlige lidelser , noget af hvilket kunne føre til en levertransplantation. Der er flere komponenter , der udgør en levertransplantation procedure

Test


Patienterne gennemgår en række tests for at sikre, at de er egnede kandidater til en levertransplantation. Undersøgelserne omfatter blod -og urintest , billeddiagnostik , og en psykologisk evaluering .

at finde en donor


Lokalisering af en egnet donor er den længste og ofte mest frustrerende del af transplantationen . Ifølge Mayo Clinic , antallet af personer på donor ventelisten langt opvejer antallet af opnåelige lever .

præoperativ


Når en egnet organdonor er fundet , er det transplanterede patienten straks bragt ind til kirurgi . Han er derefter givet generel anæstesi , en vejrtrækning rør og immun-undertrykke medicin , der holder hans krop i at forkaste den nye leveren .

Kirurgi

Under levertransplantation , gør lægen en åbning i maven at få adgang til leveren . Galdegangene og blodgennemstrømningen til orgel bliver så skåret væk, er plaget leveren erstattet med organdonor og galdegangene og blodforsyning er genoprettet .

Post-Kirurgi

Efter operationen , patienter ophold i hospital i op til tre uger. De skal også forblive på medicin , der hjælper kroppen acceptere det nye organ.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------