Position: sygdoms > kræft >

hvad er ulemper ved hjertet transplantationer ?

   En hjertetransplantation er en kirurgisk procedure, hvor en patients funktionsfejl hjerte fjernes og erstattes med et sundt hjerte . Hjerte-transplantation operation indebærer alvorlige risici for at overveje , før de går igennem med den procedure,

at finde en donor Match


Find en donor kan være vanskelig. Det Forenede Netværk for organdonorer rapporterer, at i november 202C cirka 3. 000 mennesker er på venteliste til en hjerte donor . Hvis en donor er fundet inden for tæt nok nærhed sikkert overføre hjertet , skal patienten stadig passer donor vævstyper.

Heart -Bistand enheder


Donorer , der ikke kan finde et hjerte donor har også mulighed for at bruge hjertet-bistand enheder. Nogle enheder hjælpe en beskadiget hjerte funktion , mens andre enheder bidrage til at styrke hjertet .

Kirurgi Risici


Risici under operationen omfatter blødning og en reaktion på anæstesi , ifølge National Institutes of Health guide til hjerte transplantationer . Problemer, som kan opstå efter operation omfatter blodpropper , infektion og afvisning af orglet .

Afvisning

Afvisning sker , når kroppens immunsystem angriber den nye hjerte, fordi den ikke anerkender det som et orgel . Ifølge NIH , er immunsystemet undertrykke lægemidler gives til at holde immunsystemet i at angribe nye hjerte, der er identificeret som en invaderende fjende . Ifølge chfpatients. com , vil mindst 40 procent af hjertetransplanterede patienter oplever mindst én afvisning forekomst . Risikoen for afstødning er størst lige efter operationen , men hjertetransplanterede patienter fortsat skal tage anti-afvisning narkotika i hele deres liv .

Overvejelser

Ifølge CHFpatients. com , de gennemsnitlige udgifter til en hjertetransplantation er $ 148,000 , men nogle hjerte transplantationer kan koste så meget som $ 287,000 . Det opsving tid til en hjertetransplantation er betydelig . Ifølge NIH guide til hjerte transplantationer , kan hospitalsophold efter en hjertetransplantation være op til 21 dage lang. Det forventede opsving periode for en hjertetransplantation operation er seks måneder.

overlevelsesrater

Ifølge American Heart Association , cirka 78 procent af mandlige transplanterede patienter og 76 procent af de kvindelige transplanterede patienter overlever mere end tre år .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------