Position: sygdoms > kræft >

hvordan man håndterer den angst for rygkirurgi

  Der er legitime grunde til at være nervøs rygkirurgi , men det er vigtigt at afveje disse risici i forhold til lindring kan du få fra proceduren . Det er normalt at føle sig nervøs før en operation , men at meget normal angst kombineret med den smerte patienten sandsynligvis følelse gør det vanskeligt at omfavne den ro , der er nødvendig for lettere helbredelse. Jo mere du kan gøre for at berolige dig selv og få sund før operation , jo bedre resultatet vil blive , ifølge lægerne på kur-back-smerter . . org

Du skal bruge: .
travesko
Valg af æteriske olier .


1 .

Uddan dig selv om din reelle risiko for operationen ved at tale med din læge om statistikker for komplikationer . Forskning på internettet på steder som University of Maryland Spine Center , som kan være nyttige i at give dig den samlede statistik om komplikationer . Men kun din læge kan fortælle dig, hvad chancerne for forskellige komplikationer er i hans hænder .
2 .
Arbejdet med at styrke din kerne muskler , hvis din læge okays en omvandrende program . Mange øvelser er svært for ryg patienter . Men mange patienter er i stand til at gå på flade overflader . Selv en langsom daglig gåtur kan bidrage til at hæve endorfiner i kroppen og forbruge nervøs energi . En gåtur i solen vil bidrage til at løfte dit humør med D-vitamin eksponering, du får .
3 .
Praksis dyb vejrtrækning . Når angsten slår fortælle dig til fysisk afslapning dine skuldre . Krum skuldre er almindelige i løbet af et panikanfald eller endda angst , og det pågældende organ holdning gør vejrtrækningen mere besværlig. Overfladisk vejrtrækning tips ilt-kuldioxid balance , forårsager mere angst. Når du har afslappede skuldre tage en dyb indånding og hold den nede i en optælling af seks , og derefter langsomt udgivelse. Gentag fem eller seks gange, indtil du føler din krop begynder at slappe af . Dette er især nyttigt , hvis du oplever angst , mens forsøger at falde i søvn .

4 .
Prøv aromaterapi . Undersøgelser har vist, at forskellige dufte kan påberåbe sig en følelse en rolig . Tag et bad , som er blevet tilført med æteriske olier , herunder lavendel eller ylang ylang . Der er mange steder at købe blandinger af æteriske olier , der er kombineret til specifikt at behandle angst . Æteriske olier kan bruges i et badekar , diffust gennem et varmere eller masseres ind i huden.

gode råd og advarsler


 • Husk at fortælle din læge, hvis du indtager nogen urter til at lette din angst , som flere har bivirkninger , der kan påvirke din operation .
 • Sørg for at tjekke med din læge, før du ændrer din motion rutine , da det kan gøre din ryg værre eller medføre yderligere skade.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------