Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan forbedre omsætning efter knæalloplastik

  Knæalloplastik er en af de mest invasive og komplekse operationer en person kan have , og kræver en stor rehabilitering . For det meste , på trods af mængden af smerte og arbejde, der er forbundet med de patienten knæalloplastik procedurer er yderst vellykket . En af de mere almindelige komplikationer knæalloplastik er dårlig cirkulation . Vide nogle enkle trin til at forbedre omsætning i knæet kan bidrage til at fremskynde din opsving

Du skal bruge: .
Compression strømpe
Fysioterapi .

Hvordan kunne forbedre udvekslingen efter knæalloplastik


1 .
Bær dit komprimering strømpe , indtil lægen giver dig okay at tage det ud . Denne strømpe er lavet for at forbedre omsætning i dit dårlige ben , og iført den som instrueret er kritisk .
2 .
Begynd fysioterapi så hurtigt som muligt og opretholde regelmæssige besøg , indtil du er godkendt af Deres læge til at stoppe . Fysioterapeuter er uddannet til at hjælpe dig i din healing proces, som omfatter en nøje overvågning af cirkulation i benene .
3 .
Exercise. For at få blodet flyder , og holde det flyder i den udskiftede knæet , skal du sørge for at holde den i gang . Fysioterapi vil sikre dette, men hjemmet øvelser , de tildeler dig til at gøre er lige så kritisk .
4 .
Brug varmt vand til at øge blodgennemstrømningen . Et godt valg er et varmt karbad --- men vær sikker på og få okay fra din læge først . Din indsnit skal være helt helbredt , og du skal kontrolleres , før du udsætter din udskiftet knæ for enhver potentiel bakterier .
5 .
øge omsætning med akvatiske terapi , eller øvelser i vandet. Dette er en glimrende måde at øge omsætning . Du har alle fordelene af motion for knæet , med lidt at ingen stress . Igen , være sikker på det er ryddet af din læge , før du begynder .
6 .
Få en massage . En professionel massage på muskler over og under det udskiftede knæet så ofte som du har råd til det vil i høj grad forbedre cirkulation og øge genfindingsprocenten . Selv hvis du gør det selv , masserer musklerne og kødet er en glimrende måde at forbedre blodcirkulationen.

gode råd og advarsler


 • Efter lægens anvisninger og fysioterapeut er den sikreste måde at gøre en god bedring .
 • Hvis du skal tabe fornemmelse i benet , eller hvis farven på dine tæer eller underben skulle vise blålig , skal du omgående søge læge .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------