Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan forbedre synet uden korrigerende øjenoperation

  Der er flere forskellige måder at forbedre dit syn uden brug af laser øje kirurgi . Der er produkter til rådighed, der kan opnå de samme resultater , samt nogle grundlæggende sundhed vaner , der er nyttige . Det er bedst at bruge disse to metoder sammen med hinanden for at få mest muligt ud af dit forsøg på skarphed din vision

Produkter


1 .
Forskning de forskellige virksomheder , der sælger " orthokeratology " produkter . Dette øje korrektion teknik er også kaldet OrthoK eller natten vision korrektion . Denne procedure behandler nærsynethed , eller nærsynethed .
2 .
Vælg et produkt, der er FDA godkendt , da der har været sjældne tilfælde , hvor sikkerheden ved nogle af disse produkter er blevet kompromitteret .

3 .
Følg vejledningen til dig med linserne . Orthokeratology produkter har været kendt for at producere mindre bivirkninger , der normalt løser sig selv inden for en måneds forbrug .
4 .
Bestem efter at have fulgt programmet for dit produkt , om det hjalp nok for dig til at stoppe iført kontaktlinser eller briller . Hvis det ikke virkede så godt som du havde planlagt , henvises til din læge for at finde ud af hvorfor og træffe afgørelse om en ny fremgangsmåde .

Sundhed1 .

Spis en afbalanceret kost af kød , til grønsager , frugt , mejeriprodukter og korn maksimere din krops effektivitet . Gulerødder, spinat , majroer og tomater er gode muligheder for at forbedre synet specifikt .
2 .
Tag vitaminer eller kosttilskud , hvis du har en situation, hvor du ikke kan spise visse fødevarer , eller hvis du kan ikke få alle de næringsstoffer, din krop har brug for . Alle vitaminer i sidste ende gavne din øjne , men visse næringsstoffer, såsom vitamin A , carotenoider , vitamin B , bioflavonoider og hørfrø har unikke virkninger på øjet sundhed .

3 .
Undgå at stirre på en computer eller TV- skærmen for længe , eller for tæt . Blink ofte og tage pauser hver femten minutter på at se rundt på forskellige afstande .
4 .
Drik masser af vand , mindst otte glas af den , hver dag . Klare væsker er vigtige for clearing toksiner og andre uønskede elementer fra din krop .

gode råd og advarsler


 • Put rå agurker eller kartoffel skiver over dine øjne i 10 minutter for at genopfriske området omkring øjnene .
 • Afspilning sportsgrene , hvor dine øjne er nødt til at spore objekter i bevægelse øvelser de muskler, der styrer dine øjne .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------