Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan forberede sig på fedmekirurgi

   Hvert år , mænd og kvinder over hele USA vælger at have fedmekirurgi . Denne fælles vægttab kirurgi omfatter tre individuelle procedurer , herunder lap- band , gastrisk ærme og mest almindelige , gastric bypass . Forberedelse til operation kan være en smule skræmmende og endda overvældende . Der er også en række fysiske anbefalinger , at alle patienter bør overveje, samtidig med at forberede

Du skal bruge: .
Uddannelse materialer
Høring .
Støtte gruppe .
Motion regime .

Sund kost.
Ven .


1 .
Uddan dig om de forskellige procedurer og mulige bivirkninger af den operation , før du fortsætter . Dette vil hjælpe dig med at beslutte , hvorvidt man går videre til det næste skridt er det rigtige for dig . Find oplysninger på online ressourcer , tale med andre , der har haft kirurgi , og selv kalder bariatriske center i nærheden af dig .

2 .
Opsætning af en konsultation med din læge . Fedmekirurgi er ikke en operation , som alle kan anmodning. Der er strenge regler , der er indført for enkeltpersoner at overveje operationen og ikke alle er støtteberettigede.
3 .
Deltag i en støttegruppe , når du beslutter dig for overvægtige behandlingen er rigtig for dig . Denne støtte gruppe vil bestå af mennesker, der er blevet godkendt af kirurgi og også dem, der allerede har haft kirurgi . De vil fungere som en støtte i hele din forberedelse .
4 .

Fortsæt ( eller begynde ) en øvelse regime og opretholde en sund kost . Disse vil blive behov for efter operationen , så det er bedst at få et forspring . De fleste , hvis ikke alle , vil lægerne bede dig om at gøre dette , før du selv er godkendt til operation .
5 .
Rygestop mindst 30 dage før din operation . Rygning gør dine lunger følsomme , hvilket kan føre til komplikationer under og efter proceduren (inkl. lungebetændelse) .
6 .
Undgå indtagelse af alkohol i mindst to dage før operationen.

7 .
rette sig efter lægens anbefalinger og forslag natten før din operation . De fleste patienter er ikke tilladt at spise eller drikke i en vis mængde tid , der fører op til operationen . Fordi alle er forskellige , vil Deres læge ordinere en individualiseret behandling lige før operationen .
8 .
Secure en ven , der kan samle dig op og slippe dig ud den dag din operation . Denne person , eller andre , vil sandsynligvis nødt til at hjælpe dig i flere dage efter operationen , så vælg en person, der er tæt på dig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------