Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan helbrede din lændesmerter

  Lændesmerter er en af de mest almindelige , men mest invaliderende smerter , man kender . Hvis du , om du har akut eller kronisk lændesmerter , er der stadig meget , der kan gøres for at hjælpe du føler dig bedre . Lær hvordan i denne artikel

Du skal bruge:
Smerter medicin
. Puder.
Tæpper.
Sove støtte .


1 .
Tabe
Overvægt er ofte synderen , eller en blanding faktor , når det kommer til lændesmerter . Forestil dig , hvis du var nødt til at gå rundt med en rygsæk med 50 ekstra kg af dødvægt for resten af dit liv . Det lyder dumt , men nogle af os er iført de 50 ekstra kilo omkring vores taljen . Denne overskydende kropsfedt er drab ryggen og knæene . . . så mister den ! Se nogle af mine mange andre eHow artikler om hvordan man kan tabe .
2 .
Stræk
Nogle gange kan en stram muskel kan trække på ryggen og forårsage nederste del af ryggen smerte . Afhjælpe dette ved at udføre en fuld vifte af strækninger om morgenen og inden sengetid (det oftere , jo bedre) . Ikke bare strække din ryg-benet , abdominal , og omkringliggende muskler kan trække på ryggen også .

3 .
Styrke
Ved at udføre styrketræning øvelser du vil reducere dine rygsmerter ved at forbedre fleksibilitet , styrke din ryg og de omkringliggende led , og ved at frigive endorfiner , som vil hjælpe dig med at føle mindre smerte . Kun løfte vægte , hvis du er sikker på du kan gøre det uden at få ondt ( bedre spørg din læge ) . Medmindre du er vidende om motion og vægtløftning , ville du sikkert nyde godt af at tage en gruppe øvelse klasse eller leje en personlig træner .
4 .
Massage
Undersøgelser har konkluderet, at massage hjælper dem, der beskæftiger sig med lændesmerter . Denne reduktion i smerte kunne være en mekanisk reaktion fra en lempelse af omkringliggende muskler og væv , eller blot en følelsesmæssig lindring fra konstante smerter . Uanset hvad , få din betydelige andre , ven , eller massør til at hjælpe helbrede din rygsmerter med magt massage .
5 .

Smertebehandling
Nogle gange din læge kan hjælpe rådgive dig om andre smerte ledelsesstrategier. Det er også vigtigt at holde styr på dine følelser , og sørg for at du ikke bliver deprimeret . Smertestillende medicin tilbyde midlertidig lindring , men det er let at blive afhængige , så hold det i tankerne også . Tal med din læge , venner og familie ofte for støtte .
6 .
invasive procedurer
Din læge vil normalt have dig til at overveje ovenfor, før der går under kniven . Kirurgi er ikke ideel, men nogle gange nødvendigt . Den gode nyhed er , at der er mange forskellige procedurer og derfor er mange forskellige muligheder for at overveje med din læge .

gode råd og advarsler


 • Tal med din læge ofte om dine rygsmerter
 • kun udøve efter høring af din læge om din ryg
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------