Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan sove efter en knæalloplastik

  Knæalloplastik kan gøre en dramatisk forskel i et menneskes liv , især hvis du har været der lider af kroniske smerter og manglende evne til at udføre dag-til-dag opgaver . Få en god nats søvn er ofte en af de vanskeligheder i rehabilitering del af en knæalloplastik kirurgi. Smerten af kirurgi og fysioterapi , for ikke at nævne det ubehag at flytte i sengen , kan føre til søvnløse nætter . Når det sker , henvende sig til både smertestillende medicin og sove ændringer til at sende dig ud til landet Nod .

Du skal bruge:
Smerter medicin
. Puder.
Tæpper.
Sove støtte .


1 .
Erkend , at du får meget lidt dyb hvile umiddelbart efter operationen . Læger og sygeplejersker vil blive kontrol du med få timers mellemrum , så vær forberedt på dette . Ophold " ahead " af smerterne ved at tage din smertestillende medicin som foreskrevet .
2 .
Har smertestillende medicin til rådighed for dig på natten til rehabiliteringen . I aften og nat , fade den endorfiner ( naturlige smertestillende ) fra den dag , og eventuelle smerter vil blive dobbelt så mærkbar . Tag din smertestillende medicin 30 minutter inden du tænder i for natten .

3 .
Prop knæet op på puder for at holde det fra hævelse , mens du sover . Du kan også lægge en pude under din ankel for at holde benet op .
4 .
Dæk knæet med en ekstra tæppe , som koldt let kan " sat i " knæet , når det har blevet opereret , hvilket medfører en dyb smerte , der er svært at forvise .
5 .

Spørg din læge til en sove støtte , hvis alle disse ting ikke hjælper dig med at få nogle hvile hver nat . Men , fortælle din læge om alle smertestillende medicin du tager --- både recept og håndkøb --- for at undgå en overdosis eller bivirkninger interaktion .

gode råd og advarsler


 • aldrig tage en sove støtte sammen med receptpligtig smertestillende medicin , uden at rydde det med din læge først .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------