Position: sygdoms > kræft >

hydrogel butt injektion procedurer

  

Hvad er en Hydrogel Butt Injection ?


Hydrogel injektioner er en populær måde for damer at få en afrundet bund uden en invasiv plastikkirurgi procedure med lange nedetid . Lægen sprøjter patienten med hydrogel løsning under en ambulant procedure , der tager omkring to til tre timer .

hydrogel Løsningen er 97,5 procent vand , mens resten består af polyacrylamid . Nogle læger hævder , at balden injektioner oprette en permanent virkning , men det er meget omstridte . Som plastikkirurg Ricardo L Rodriguez , MD hedder det: " Hydrogel vil kun vare omkring 18 måneder , mens Butt augmentation med fedt injektion er permanent . " Injektionerne er ulovlige i USA , men der er en underjordisk , ureguleret marked boutique praktikere, med tider katastrofale resultater .

hvad der sker i proceduren?


For dem , der har den procedure, der gøres på en læge kontor , operationen finder sted inden for en time eller to . Lægen rådfører sig med patienten for at kontrollere de områder, som patienten ønsker at forbedre . Ligesom en klipning , er det fint at bringe et billede af en bund , som du gerne vil efterligne . Efter dette , vil lægen bede patienten om at disrobe og vil udarbejde en tynd canulla , hydrogelen og andre værktøjer til proceduren.

Lægen gør et lille snit i huden for at indsætte canulla , tilføje hydrogel over muskelvæv . Armenske plastikkirurg Dr. Ashley Minas skriver , "forventer flere injektioner i hvert område af balder og efter hver injektion kirurgen vil dybt massage det område , der medvirker til at forme området. Det er absolut nødvendigt , at formen skal støbes i løbet af proceduren . " Patienten er derefter pakket ind i kompressionsbandager at helbrede for omkring to dage . Efter den første operation , der som regel en anden procedure til at udfylde og færdiggøre form af injektionerne .

Hydrogel Implantat Farerne


Hydrogel balde procedurer er forbudt i USA af flere grunde . Ofte er det hydrogel løsning er " off -market " eller billigt lavet , der dermed er risiko for infektion og afstødning fra udenlandske, ikke-inert stoffer . Da det er ulovligt , kvinder får skud indersiden af folks hjem i usikre forhold . Fox News rapporterer, at to kvinder er faldet alvorligt syge fra disse hjem klinik skud , og at der er store risici forbundet med at få disse procedurer fra en ikke-certificeret kirurg . Bare det samme , Dr. Minas sælger nok hydrogel for en balde procedure med posten for ca 2. 200 $ US , ikke inklusiv forsendelse .

89 90 91 92
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------