Position: sygdoms > kræft >

intratekal smerte pumpe procedurer

   Ifølge den amerikanske Pain Foundation , er der mere end 76. 500 tusind amerikanere , der lider af kroniske smerter . Metoder til forvaltning varierer meget , lige fra mild smerte indgreb for at invasive indgreb . Et invasive ledelse mulighed er det intratekale medicin smerten pumpe

Det Intratekal Pump


Den intratekal Pumpen er en medicinsk anordning, der anvendes i behandling af smerter . Unlikeoral medicin , er det medicin fra pumpen leveret til spinalvæske, hvilket gør det til en mere effektiv behandling for dem, der lider af ekstrem smerte , der ikke har været forvaltet bruger mindre invasive metoder . Den intratekal eller medicin pumpe leverer mindre medicin , end det ville tage at mundtligt behandling af smerter. Pumpen virker ved at levere medicin gennem spinalvæsken og dermed forstyrre smerte signaler, der sendes til hjernen .

Trial


Før intratekal pumpen er implanteret , er det nødvendigt at deltage i et forsøg på at finde ud af pumpen vil arbejde til dig . En lille mængde af medicin gives til spinalvæsken . Der er to metoder : Deres læge kan injicere medicin og følge dig hele dagen , eller et kateter kan være midlertidigt implanterede . Der er mindre risici , der bør drøftes med din læge .

Faste Intratekal Pumpe


Ifølge Medtronic , " som en følge af den lavere dosis ( af medicin ) , kan du også opleve færre eller mildere bivirkninger , ( med mulighed ) for en 50 procent eller større reduktion i smerte . " En snit lægges på ryggen og et tyndt kateter er sat ind i rygmarvsvæsken . Lægen foretager derefter et snit enten på ryggen eller maven , og pumpen er fastgjort til instrumentbræt , et tyndt lag , der hviler på en muskel . Kateteret er fastgjort til pumpen , og alle snit sys . Recovery kan vare fra 6 uger til 3 måneder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------