Position: sygdoms > kræft >

kirurgiske procedurer til blærekontrol efter fuldstændig næsegrus fjernelse

   Blærekontrol efter en prostatektomi er en alvorlig bekymring . De fleste mænd vil stå over for nogle blærekontrol problemer i ugerne efter en prostata fjernelse , men nogle mænd står over for problemet længe efter deres opsving. Medicin kan hjælpe med blæreproblemer og øvelser vil øge styrken af den bækkenbund . Når blæren stadig problemer trods disse behandlinger , kan kirurgi afhjælpe problemet

Inkontinens


Den type inkontinens , du har vil afgøre , hvilken type kirurgi, der vil virke bedst for dig . Mange mænd oplever stress -inkontinens , når den lukkemuskel , der holder urinen forlader blæren og ind i urinrøret , bliver svag på grund af skader i kirurgi .
Før operationen , er urin blokeret på grund af en forstørret prostata . Dette bevirker, at blæren til at forsøge at tvinge urinen ud . Efter din prostata kirurgi fjerner blokken , kan blæren fortsat kraftigt tømme urinen ind i urinrøret . Dette medfører urgeinkontinens og en overaktiv blære .
Mange mænd oplever en blanding af disse typer af inkontinens , og kirurgi kan være det bedste svar . Din læge vil foreslå behandlinger såsom øvelser og medicin til at behandle den betingelse , men når disse ikke lykkes at kontrollere urininkontinens , blære kirurgi giver en permanent kur mod problemet . Føre en dagbog over dine inkontinent episoder , så du kan give din læge så mange oplysninger som muligt .

Kunstig lukkemuskel


En kunstig lukkemuskel er fælles for mænd, der har inkontinens på grund af en svag eller skadet lukkemuskel . Enheden er fyldt med væske og passer omkring halsen på blæren . Det oppumpede Enheden holder åbningen lukket, indtil det er tid til at tisse . En pumpe er monteret under huden , der aktiveres, når den kunstige sphincter skal deflateres . Pumpen er placeret i pungen , og vil igen puste sig selv i omkring et minut og en halv .
Din læge vil afgøre, hvorvidt den kunstige lukkemuskel procedure er den rette behandling for urininkontinens .

Sling Procedure og Blære suspension


Din læge kan anbefale en slynge procedure til forebyggelse af stress inkontinens , når motion og medicin ikke standse ufrivillig lækage af urin . En slynge vil holde din blære op og holde urinrøret lukket .
Blære suspension kirurgi vil yde støtte til blæren og urinrøret , så musklerne er styrket, og urinrøret holdes lukket . Denne type procedure er også nyttig for stressinkontinens .
Diskuter alle dine muligheder med din læge at afgøre, hvilken procedure vil virke bedst for din blære problem .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------