Position: sygdoms > kræft >

kostvaner for hjerte transplantationer

   Mens lægevidenskaben har bragt os til det punkt , hvor en hel menneskelige hjerte med held kan udskiftes, kan læger og deltager kirurger gøre meget mere for at hjælpe , når operationen er afsluttet . Når du har fået en ny leasingkontrakt om liv gennem hjertetransplantation kirurgi , tilslutte sig et hjerte -sund kost kan hjælpe med at undgå problemer , som kan have bidraget til behovet for et hjerte udskiftning i første omgang

Du skal bruge:
Sock støtte enheden .
Par sokker .

Heart Transplant Kost


Følg et hjerte-sund kost for at gøre bedst mulig brug af dine " lånt " ejendom . I henhold til Children 's Hospital i Boston , består et hjerte-sund kost for en kost, der er lavt indhold af mættet fedt , natrium , kolesterol , og tomme kalorier som sukker og slik . Hold dig til plante -baserede fødevarer såsom korn , frugt og grøntsager , mens du følger denne fremgangsmåde , supplere dette med magert protein ( kylling , fisk og skaldyr , eller kalkun ) og raske umættede fedtstoffer som olivenolie , nødder og frø .
Undgå rødt kød og andre fødevarer , der indeholder store mængder af kolesterol , såsom æggeblommer , sammen med at reducere eller eliminere dit forbrug af usunde ting som sukker , alkohol og raffineret mel .
Begræns dit samlede indtag af natrium ved at fjerne din brug af bordsalt , og altid vælge ferske fødevarer når det er muligt , da natrium ofte anvendes som konserveringsmiddel i frosne eller på anden måde oplagrede varer . Måltider, som er i overensstemmelse med denne fremgangsmåde omfatter grillet kylling hakkede i fuldkorn pasta , serveret med en side af broccoli drysset i olivenolie og en have salat med balsamico dressing eller en æg-hvid omelet med kalkun bacon , hele hvede toast , og en frugt salat .

Overvejelser


Tillæg din kost med 1 til 3 gram fiskeolie om dagen til større gavn for dit hjerte . Ifølge American Heart Association , forbrug af omega -3 fedtstoffer ( som dem der findes i fiskeolie ) kan stige yderligere hjerte sundhed ved at sænke kolesterol og lidt tyndere blodet, forhindrer blokeringer fra formning . Omega -3 fedtstoffer er også til stede i alle typer af vilde fisk og skaldyr , så gør det til et punkt til også at inkludere disse elementer i din kost når det er muligt for yderligere hjerte-beskyttelse fordele .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------