Position: sygdoms > kræft >

øvelser for en splittet menisk

   En revet menisken er en smertefuld , men kan behandles knæskade , der opstår , når knæet er vendt med kraft samtidig med en betydelig vægt . Ofte ses i sport og andre fysiske aktiviteter , skaden er en tåre af brusk i knæet i stedet for ledbånd selv . Svær menisk tårer kunne kræve en vis form for kirurgi på knæet , og i bekræftende fald skal specialiseret rehab før motion kan begynde . Flere mindre revner vil dog tage nogle styrke, udspænding og motion regimer til at vende tilbage knæet til fuld form .

Udøver en Torn Meniskmetoden


De ting at huske på, når de udøver til at helbrede en revet menisk er, at det ikke er nødvendigvis knæet selv , du ønsker at arbejde , men snarere muskler i hele benet . Styrkelse og arbejder quadriceps , osv. forstrækning og vil bidrage til at øge mobiliteten og fleksibiliteten i knæet , da revet brusk reparationer .

Begynd træningen med nogle lys øvelser og strækninger, der omfatter knæet lidt og få den klar til nogle bevægelser og nedbøjning . Lys ridning på en stationær cykel anbefales , så længe tåre er ikke så svær at ride forårsager stor smerte . Afslut ridning med nogle langsomme semi -extensions af benet . Vær omhyggelig med at ikke helt forlænge ben , som kunne overanstrengelse knæleddet og forværre skaden .

For øvelser , fokus på musklerne omkring låret og kalv . Ben elevatorer er en glimrende rehabilitering øvelse for knæ , da de vil strække og styrke musklerne omkring , mens du stadig sætte minimal indvirkning på knæet selv . Lig på enten maven eller ryggen , og med dine ben forlænget næsten fuldstændigt ved at løfte det lige op i luften , holder i toppen før sænkning det igen og gentage . Passe på ikke helt at forlænge knæet , men gå næsten så langt for at få maksimal effekt fra øvelsen.

Du kan også gøre hælen rejser til arbejde lægmuskler . Stå med fødderne på skulder bredde og dine hænder støtter dig på en stol eller kontravægt foran dig . Forsigtigt hæve dine hæle fra gulvet , som om du stod på tæerne , og sørg for at holde dine knæ straight . Hold øverst før forsigtigt sænker dig ned igen .

Endelig , hvis du har adgang til en pool , kan du udføre nogle fremragende øvelser , som vil fungere godt for rehabilitering en skadet menisk . Doing aerobe motion , mens nedsænket i vand er næsten ikke indvirkning på knæ og giver også langt større modstand end traditionelle løb eller strækøvelser ville . Stående i ikke mindre end taljen-dybt vand , langsomt køre i stedet med overdrevne bevægelser . I stedet for typisk korte og hurtige løbebevægelser , langsomme dine bevægelser og trække dem ud . Bring dit knæ til en 90- graders vinkel , som hvis du prøver at røre knæet til brystet . Alternativt kan du holde på siden af poolen og udføre korte, hurtige flagre spark til at opnå de samme resultater . Dette vil arbejde i knæleddet samt musklerne omkring det , men fordi det er så skånsomme , behøver du ikke risikerer menisken re- skade , som du ville ved at køre på land .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------