Position: sygdoms > kræft >

risikoen og fordelene ved øjenoperationer

   Øjenkirurgi er en mulighed for folk , der ønsker at forbedre deres vision uden hjælp af korrigerende linser eller briller . Men det er vigtigt at vide alt om denne procedure , før de har det gjort . Følgende er nogle af de risici og fordele ved at have LASIK operation . Risici og fordele varierer afhængig af typen af øjenoperationer

synstab


Nogle patienter oplever visse grader af synstab efter øjenoperation . Ifølge Food and Drug Administration , kan kirurgi resultere i patienter mister evnen til at se alle de linjer af en vision diagram , selv med korrigerende linser .

tørre øjne


Eye kirurgi kan resultere i tørre øjne syndrom . Ifølge FDA , efter operationen i øjet kan ikke være i stand til at producere tårer forpligtet til at holde øje fugtig og behagelig .

for meget /for lidt


Når øjet er under eller over behandlet i en operation , sløret syn eller andre mindre øje forstyrrelser kan medføre . Ifølge FDA , kan patienter stadig korrigerende linser for at opnå 20/20 vision efter operation .

No More Briller

øjenkirurgi eliminerer behovet for at bære briller eller kontakter til de fleste patienter . Dette kan øge produktiviteten og kan spare betydelige beløb af penge i det lange løb .

øget aktivitet Muligheder

Fordi øjenkirurgi gør korrigerende linser unødvendig , det udvider aktivitet valg . Visse sportsgrene som svømning kan gøres med mindre bekymringer og besvær .

Cost

Omkostninger varierer , men øjenkirurgi i 2009 generelt koster mere end $ 2. 000 for alle laser-baserede procedurer . Omkostningerne er tættere på 1. 700 $ for kirurgi , der ikke er tilpasset og involverer en bladede instrument.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------