Position: sygdoms > kræft >

samlede skulder udskiftning vs vende alt skulder udskiftning

  

Læger i USA har udført total skulder udskiftning kirurgi siden 1950'erne . Reverse samlede skulder udskiftning kirurgi blev udviklet i Europa i 1980'erne og er godkendt af Food and Drug Administration til brug i USA i 2004

Total Shoulder erstatning


I en konventionel alt skulder udskiftning , er ledfladerne udskiftes med en plastik stik knyttet til skulderen knoglen og en poleret metal kugle med en stilk til overarmen .

Reverse alt Skulder Udskiftning


I en omvendt alt skulder udskiftning , er soklen og metal kugle skiftet . En metal kugle er fastgjort til skulderen knoglen og en plastik stikkontakten er fastgjort til overarmen knogle .

Hvem er Reverse erstatning for ?


Ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons , er omvendt total skulder udskiftning , der anvendes til Folk har fuldstændig revet rotator manchetter kombineret med svær gigt eller folk , der havde en tidligere skulder udskiftning , der mislykkedes .

Hvorfor Reverse erstatning ?

For folk , der er nævnt , en konventionel samlet skulder udskiftning kan efterlade dem med smerter og ude af stand til at løfte deres arm mere end 90 grader . Det omvendte udskiftning lader person bruge deltamusklen i stedet for revet rotator manchet til at løfte armen .

Ekspert Insight

Ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons , hver person er forskellig , og kirurgen bør omhyggeligt vurdere din situationen, før der træffes en afgørelse . Plus , skal du spørge om, hvilken type udskiftning og hvorfor valget er det rigtige for dig .

79 80 81 82 84
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------