Position: sygdoms > kræft >

virkningerne af vægttab kirurgi

   Vægttab kirurgi , også kaldet fedmekirurgi , er processen med striber i maven til drastisk at begrænse mængden af mad en person kan forbruge . Dette har mange effekter på kroppen , herunder nogle meget gavnlige sundhedsmæssige fordele og nogle ubehagelige bivirkninger . Det er ikke for alle , men kan være meget gavnligt for sygeligt overvægtige patienter

Du skal bruge: .
travesko
Valg af æteriske olier .

Hvad er vægttab Surgery ?


Det hyppigst anvendte operation i dag, er gastrisk banding , hvor et band med en justerbar indvendig beklædning er placeret omkring maven til at bremse fødeindtagelse og skabe en følelse af fylden med meget lidt mad . Patienter fortæller, at efter blot et par bider , de føler udstoppet og må stoppe med at spise . Vægttab begynder næsten umiddelbart efter operationen , og hvis det bremser , kan bandet justeres ved at puste det lidt mere for at give endnu mindre mad til at passere igennem.

Fordele ved Vægttab Kirurgi


For svært overvægtige patienter , kan vægttab kirurgi betyde forskellen mellem liv og død . Statistikken viser, at det er yderst vanskeligt for sygeligt overvægtige mennesker til at tabe sig på egen hånd, og holde det ud . Ud over de mange fordele ved at nå en sund vægt , gastric banding resulterer ofte hos patienter, der kunne kontrollere diabetes uden medicinering . Det er mest sandsynligt et resultat af mindre mængder af mad spises oftere i løbet af dagen plus tåler fødevarer, der er voluminøse og sandsynlige til at svulme op , såsom ris og brød . En reduktion i vægt kan oversættes til mere energi , en følelse af velvære og et reduceret chance for kolesterol problemer og skader på indre organer . Andre almindelige lidelser , der kan forbedre eller blive løst, er højt blodtryk , søvnapnø og reflukssygdom .

I de første to år efter operationen , mister den gennemsnitlige patient mere end 50 procent af overvægt , og de fleste kan holde det ud på lang sigt ved at følge diæt henstillinger og en øvelse rutine .

Side Effects


Vægttab kirurgi tager nogle at vænne sig til . Spise for hurtigt eller overspisning kan forårsage opkastning og smerter under brystbenet . Gentagen overspisning kan strække maven posen for at tillade mere mad i , bremse eller stoppe vægttab . Bandet kan være nødvendigt at justeres ofte . Overspisning kan også forårsage en tilstand kaldet dumping syndrom , hvor maveindholdet er skubbet for hurtigt ind i tyndtarmen , hvilket resulterer i sveden, svimmelhed , kvalme , svaghed og hjertebanken .

Nutritional komplikationer kan også opstå . Patienter, som ikke følger de anbefalede diæt og tage vitamintilskud ofte ender med anæmi eller osteoporose . Mange patienter udvikler laktoseintolerans, som forårsager gas og diarr¨¦ .

hurtige vægttab kan have bivirkninger så godt. I løbet af de første seks måneder efter operationen , ofte patienter rapporterer body ømhed , influenzalignende symptomer , træthed , følsomhed over for kulde , tør hud , moodiness og tab af hår . Med enhver hurtigt vægttab , er der en risiko for at udvikle galdesten . Overskydende hud er en anden sag . Huden er et fantastisk organ , men det kan ikke være i stand til at vige tilbage til sin oprindelige størrelse . Vægttab kirurgi patienter , der mister en dramatisk mængde vægt vil have overskydende hud fjernes af en plastikkirurg .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------