Position: sygdoms > kræft >

Kvindens guide til skulder kirurgi

   Skulder kirurgi kan være en alvorlig operation . Stor omhu skal tages før og efter operation til første træffe en informeret beslutning og derefter at forberede til nyttiggørelse. Der er mange skridt , der kan træffes for at gøre processen lettere . Kvinder har ofte forskellige post- kirurgi spørgsmål , som kan minimeres , når op på forhånd

Diagnose


Før du tager skridt for kirurgi , udstødning noninvasive teknikker som fysioterapi , akupunktur eller en kort kur med anti inflammatorisk medicin . Finde en kvalificeret kirurg , fortrinsvis ved henvisning fra din fysioterapeut , praktiserende læge eller ven . Hvis integritet fælles er blevet kompromitteret, så kirurgi kan være den eneste mulighed . Tal med din kirurg om din livsstil , beskrive enhver sport eller aktiviteter, og hvordan de vil blive påvirket af indgrebet .

Forbered Kirurgi


Nogle skulder kirurgi indebærer lange perioder med ubevægelighed af armen . Sørge for forsigtig, når du kommer hjem . Hvis du bor alene , tage skridt til at skabe en lettere rekonvalescens . Ernæring , når healing er vigtig, så fylde køleskabet med let -til-spise , sunde fødevarer til du kommer tilbage fra hospitalet . Frys mad til måltider eller materiel op på sund frossen middage .

Efter operationen din evne til at arbejde vil være begrænsede for en tid , så gør ethvert hus gøremål og arrangere aktiviteter for at imødekomme dine én-armet status . Gå gennem din daglige rutine opdager , når en aktivitet kræver to arme . Se om du kan gøre en forandring for din nyttiggørelse , for eksempel , købe en en-kop kaffe maker , der ikke kræver vask af kaffekanden .

Sørg for ture til lægen og dit barns skole , hvis det er nødvendigt. Oprettet aftaler med en fysioterapeut og akupunktør , hvis du har en . Fysioterapi er afgørende for at opnå fuld mobilitet i skulderen .

Oprette en behagelig måde at holde kontakten med din arbejdsplads , hvis det er nødvendigt. Hvis det er muligt , hjemmefra på deltid tidsplan med læges godkendelse før han vendte tilbage til arbejde på fuld tid .

Følg alle præoperativ instruktion , herunder tøj , som vil være let at sætte på med en immobiliseret arm . Det kan være svært at bære en bh efter operationen , det gjorde eller bandet kan grave ind i incisionen

Post Kirurgi


Recovery kan øges med god ernæring , tilstrækkelig hvile og foreskrevne eller fysioterapi . Du må ikke stoppe fysioterapi , indtil fuld mobilitet er vendt tilbage , frosne skulder er en reel fare efter mange skulder operationer , og jo længere mobilitet er blevet nedsat jo vanskeligere er det at genvinde . Hav tålmodighed i denne tid , er det almindeligt at føle frustration med begrænset fremskridt og pludselig har store fremskridt i mobiliteten .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------