Position: sygdoms > kræft >

alternativer til hudtransplantation

   Hudtransplantation er en procedure , der anvendes til behandling af alvorlige forbrændinger og andre hud-skader og skader kan være ganske smertefuldt at udholde . Det kræver lægerne til at fjerne et plaster på huden ( eller graft ) fra en donor site og at omplante denne patch på en beskadiget hud overflade. Donorsteder er typisk områder af patientens krop med en overflod af huden, som kan skjules nemt ved tøj , som inderlår eller balder . Når en podning af huden er fjernet, er det enten sys eller hæftes over det beskadigede område . Heldigvis er der mindre smertefuld alternativer

Spray-On Skin Cells


Spray -on hudceller er en teknik , der kan bruges til at behandle andengrads forbrændinger , eller forbrændinger , der skader de to øverste lag af huden ( for tredje grads forbrændinger , eller forbrændinger , der påvirker det tredje lag af huden , podning er stadig nødvendigt ) . Ifølge technologyreview . com , for proceduren for at arbejde , et lille udsnit af en hud væv skal tages fra patienten . Da prøven er så lille og vil sandsynligvis ikke efterlade en mærkbar mærke bagefter , bør den tages fra så tæt på det beskadigede område som muligt . Dette vil hjælpe nye hud matche de omgivende hudens farve og tekstur . Den vævsprøve er derefter sat i en særlig inkubere enhed med en opløsning af enzymer , der uddrag hudens basale celler , eller epidermis stamceller . Læger kan derefter sprøjte denne stamceller løsning direkte på en patients sår og ny hud bør begynde at danne . Ifølge ovenstående kilde , spray -on hudceller teknik kan helbrede brænde områder op til 50 kvadrat inches i størrelse , og forholdet mellem størrelsen af det område, den kan behandle og størrelsen af de krævede prøver er 80 til 1. Så healing en 50- kvadrat-tommer sår ville kræve en vævsprøve , der er lidt over en halv kvadrattomme .

kunstig hud


Et andet Alterative til hudtransplantation bruger kunstig hud . I modsætning til spray -on hudceller , som hjælper patienterne dyrke deres egen naturlige hud , er kunstig hud dyrkes i bakker , og er ikke genetisk bestemt til de enkelte . Ifølge en artikel om dailymail. co. uk , voksende kunstig hud kræver, at du kemisk manipulere fibroblaster , som er celler findes i den menneskelige , der producerer kollagen . Kollagen er det protein der er ansvarlig for at give huden sin elasticitet og styrke , og ved at narre fibroblaster i overproduktion kollagen , dele af kunstig hud-der er lige så tyk som ægte hud-kan dannes i sidste ende . Ifølge ovenstående kilde , tager det omkring seks eller syv uger for kollagen og celler til at væve sammen og danner syntetiske , hud -lignende materiale , som derefter kan anvendes på sår .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------