Position: sygdoms > kræft >

autoklave oplysninger

   Autoklaver er udstyr i stand til at modstå høje tryk og temperaturer . De bruger mættet damp koncentreret under højt tryk til effektivt at sterilisere materialer . Autoklaver normalt funktion indikatorer , der lader operatøren besked, når varme og tryk er nået et effektivt niveau

Du skal bruge: .
behageligt tøj
En udpeget chauffør .
Sports-bh .
Personlig pleje poster .

Programmer


Der er flere praktiske anvendelser til autoklaver . Forskellige typer af autoklaver er meget udbredt i kemiske industrier til at skabe visse farvestoffer samt lette specifikke kemiske reaktioner , der kræver højt tryk . På det medicinske område er autoklaver anvendes til at sterilisere kirurgiske instrumenter . Instrumenterne er placeret i vandet inden en autoklave og vandet er opvarmet under pres over dens kogepunkt , at skabe et miljø , der modvirker bakterievækst og steriliserer instrumenterne .

Funktion


For et velfungerende en autoklave , intern temperaturer skal nå op på mindst 250 grader Fahrenheit . Den mindste autoklavering tid, der kræves for biologisk farligt affald er omkring 45 minutter efter temperaturer nå 250 grader Fahrenheit og 15 pounds per kvadrattomme . Materialer , der har højere koncentrationer af uønskede organismer vil tage længere tid at sterilisere . Mætte belastningen med damp er afgørende for effektivt at rense det . Det vil tage en autoklave længere tid om at nå den ønskede temperatur og tryk , hvis belastningen tæt er arrangeret .

Sikkerhed


sikkerhedsudstyr såsom øjenværn , varme-resistente handsker , kitler og lukkede toe sko skal bæres under drift af en autoklave . Før du åbner døren til en autoklave , skal den erhvervsdrivende sørge for, at trykket i enheden er nær nul , for at undgå damp forbrændinger . Dampen i en autoklave skal udlejes langsomt og materialer, som autoklaven skal gives mindst 10 minutter for at køle af, før håndtering .

Advarsler

Forseglede containere må ikke placeres i autoklaver , fordi de kan eksplodere under varme og tryk . Opløsningsmidler , ætsende kemikalier, såsom chloroform , og radioaktive materialer bør aldrig bruges i autoklaver . For at sikre et velfungerende en autoklave , planlægge regelmæssige inspektioner af kvalificerede fagfolk .

Damp Komfur

En damp komfur er en anordning, der anvendes i køkkener , der fungerer efter samme principper som en autoklave . Det kokke forskellige fødevarer under varme og tryk . Ideen om trykkoger blev tilpasset af Denis Papin i 1679 . Enheden er blevet udbredt siden sin oprettelse.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------