Position: sygdoms > kræft >

hvad de kan forvente i løbet af knæoperationer

   Knæet er den største led i kroppen , og dets position og konstant aktivitet gør den til den mest modtagelige for skade . Knæet består af den nederste del af lårbensknoglen ( femur ) og knæskallen , der glider i en rille på enden af lårbenet . Væv og ledbånd stabilisere fælles

Problemer behandlet med kirurgi


Fælles problemer med knæet omfatter sports- eller arbejdsrelaterede skader , gigt , svækkelse af den fælles grund af alder , og inflammation . Disse problemer resulterer i smerter og nedsat ledfunktion .

patientens alder


knæoperationer er udført på patienter i alderen 20 og 60 år.

Forberedelse Kirurgi


En x-ray er færdig at evaluere knoglerne i knæet . Magnetisk resonans ( MR ) kan også udføres for at give flere oplysninger om det bløde væv . Blodprøver kan afgøre , om den fælles betingelse er forårsaget af arthritis .

Procedure

Patienten er placeret under generelle , regionale ( kun påvirker en del af kroppen ) eller lokal ( påvirker kun en del af kroppen ) anæstesi . Kirurgen stiller en eller flere snit i området og bruger en lille mulighed for at identificere de specifikke problem , som et ledbånd tåre . Små kirurgiske redskaber kan derefter bruges til at gøre reparationer . Den procedure kan vare 45 minutter til 2 timer .

Post-procedure

Efter behandlingen kan du nødt til at begrænse din regelmæssige aktiviteter i seks til otte uger , og bliver nødt til at holde vægten væk fra knæet . Fysioterapi eller specialiserede knæ øvelser vil være forpligtet til at støtte genopretning og forebygge komplikationer .

knæoperationer Succes

Patienter kan ikke komme fuld knæ mobilitet efter operationen , men styrken i knæet musklerne før skaden , samt patientens vilje til fysioterapi eller motion efter operationen , vil bestemme omfanget for inddrivelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------