Position: sygdoms > kræft >

hvad der er nødvendigt for , at forsikringer dækker fedme kirurgi ?

   For dem, der overvejer vægttab kirurgi , især dem der beskæftiger sig med sygelig overvægt , kan denne operation være en livline til at redde liv . Der forsikring , der vil dække operationen er ofte en afgørende komponent i beslutningsprocessen , dog . Den proces, der fører til kirurgi er omfattende og kræver godkendelse fra dit forsikringsselskab luftfartsselskab , der er baseret på flere angivne kriterier , til at udpege den operation som en overdækket procedure

bevise din fysiske tilstand


Forsikringsselskaberne har nogle generelle retningslinjer for at afgøre, om du har brug for operationen fysisk . Du skal have et body mass index ( BMI ) på mere end 40 , uden sundhedsmæssige problemer på grund af din overvægt , eller en BMI mellem 35 og 40 , med fedme-relaterede sundhedsproblemer , såsom diabetes eller højt blodtryk . Din læge skal give papirarbejde bekræfter dit helbred betingelser , med en officiel BMI læsning .

Klar dig selv Psykologisk


Ud over de fysiske rigor af kirurgi , er der nogle psykologiske overvejelser . Forsikringsselskaber vil vide , at du er stabil nok til at gennemgå denne procedure , ikke mindst fordi det ændrer dit udseende så drastisk . Mange mennesker kæmper med den kendsgerning, at de ser så anderledes og ikke længere er overvægtige . Selv om dette er positivt , kan overgangen være mentalt udfordrende . Skema 01:59 sessioner med en rådgiver , som har specialiseret sig i rådgivning patienter, der gennemgår fedmekirurgi . Han vil hjælpe med at bestemme , om du har den operation for de rigtige årsager , og om du er en god kandidat til proceduren. Han vil sende din evaluering lægens kontor , som vil videregive oplysningerne til forsikringsselskabet .

Forbered Omfattende Papirarbejde


Ud over at bevise din fysiske og psykiske tilstand til forsikringsselskabet , vil de have en betydelig mængden af papirarbejde . Du skal fremlægge en detaljeret , skriftlig oversigt over dine tidligere forsøg på at tabe sig , som med de fleste sygeforsikringsselskaber skal omfatte en læge-overvåget kost . Blå Kors Nationale CareFirst og Blå Kors Blue Shield of Florida kræver en seks -måneders diæt, inden proceduren godkendelse, efter de ObeseInfo hjemmeside . Første Sundhed kræver patienterne kan gennemgå en tværfaglig kost tilgang til tre måneder før at give godkendelse . Vær parat til at yde en særlig diæt historie før dit forsikringsselskab vil godkende dig , herunder eventuelle forsøg på Weight Watchers , Jenny Craig eller andre fælles vægttab program .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------