Position: sygdoms > kræft >

hvad er den præoperative pleje grå stær ?

   Som du alder , er der en god chance for , at linsen i øjet vil begynde at sky , en tilstand kendt som en grå stær . Grå stær kan kompromittere dit syn , men heldigvis din vision kan genoprettes gennem kirurgi . Kataraktoperation er en af de mest almindelige ambulante procedurer . En million mennesker har grå stær fjernet hvert år . Generelt operationen er meget vellykket . Du kan hjælpe med at sikre din procedure går glat ved at gøre et par enkle ting til at forberede

lægens anvisninger


Den grå stær operation bruger avancerede teknikker , der gør forberedelse og inddrivelse meget grundlæggende i forhold til andre operationer . Det er vigtigt at diskutere proceduren med din læge på forhånd . Stille spørgsmål du har om operationen. Lad din læge kender nogen medicin allergi du har . Din læge kan bede dig om at ikke spise eller drikke noget væske i et par timer før operationen . Sørg for at du skriver disse instruktioner, ned og følge dem .

du vælger din nye Lens


Under grå stær operation, vil linsen i øjet blive erstattet med en intraokulær linse . Du kan være i stand til at korrigere andre problemer med synet som en svært ved at se på afstand eller tæt på med en specialiseret linse . Drøfte alle de muligheder med din læge , så du får linsen der passer bedst til dine behov og dit budget .

Tillæg og recepter


Fortæl din læge om alle de kosttilskud og medicin , du tager . Visse medikamenter kan forstyrre den procedure og nogle kosttilskud kan interferere med lokalbedøvelse . Din læge kan bede dig om at afbryde din medicin og kosttilskud før operationen . Træn en tidsplan med din grå stær læge og generelle læge for at aftage din medicin hvis det er nødvendigt i de mindst forstyrrende måde til dit helbred .

St. John 's urt , baldrian rod og Yohimbe er kendt for at bidrage til potentielle komplikationer under en operation , så planen om at ophøre med disse kosttilskud en uge før din operation .

Kom Klar til Recovery

Recovery fra kataraktoperation er temmelig smertefri . Har nogen kommer og kører dig hjem efter operationen . Har solbriller på hånden for at mindske gener fra lysene . Du bliver nødt til at undgå anstrengende aktivitet i flere uger . Før din operation , så spørg din familie og venner , hvis du kan opfordre dem til at hjælpe dig med opgaver , der indebærer løft 20 pounds eller mere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------