Position: sygdoms > kræft >

hvordan man får læbe forstørrelse

  Interesseret i læbe augmentation ? Der er over-the- counter læbe plumping produkter , læbe fyldstoffer via injektion , eller læben kirurgi til permanent læbe forstørrelse
1 .
* Lip Augmentation *
Over -the-counter læbe plumping produkter eller lip plumpers er en let, hvis ikke den mest effektive og metode til læbe augmentation . De fleste indeholder kanel eller en anden irriterende at plumps eller svulmer læber med lidt irriterende dem . Hvis de arbejder på alle, det er en midlertidig , knap-mærkbar forskel på størrelsen af læberne , de skaber . De varierer i pris fra omkring $ 10 til $ 25 eller deromkring.
2 .
Lip augmentation priserne varierer , afhængig af proceduren . Visse læbe fyldstoffer , såsom Restylane er sprøjtet ind i læberne på en hudlæge kontor . Denne form for behandling bærer en læbe forstørrelse pris på omkring $ 200 til $ 300. Lip injectables kræver en refill periodisk (ca. hver 2 måned eller deromkring i tilfælde af Restylane ) . Andre læbe fyldstoffer nævnes kollagen og fedt overført fra andre områder af kroppen .

3 .
En permanent lip augmentation metode er kirurgi . En plastikkirurg eller kosmetisk kirurg foretager kirurgiske ændringer læberne til at øge deres størrelse , mens patienten er under anæstesi . Dette er den eneste permanente læben augmentation metode . Nogle gange kan en læbe implantat er udnyttet .
4 .
Laser lip foryngelse er en anden mulighed for læbe forstørrelse . Lasere bruges på læben området for at stramme kollagen og elastiske væv under læberne .
5 .

Dine læber kan blive forslået og hævet i 3 dage eller deromkring efter injektioner . Der er også mulighed for at allergisk reaktion over for læbe fyldstof , så det burde tages hensyn til såvel , når de overvejer læbe augmentation . Finde en kvalificeret hudlæge for læbe fyldstoffer og en kosmetisk kirurg licens i kosmetisk kirurgi , hvis du søger i en implantat eller anden permanent læben augmentation kirurgi .

gode råd og advarsler


 • Har en masse forskning , før der træffes beslutning om en metode til læbe augmentation , hvis nogen . Som nævnt ovenfor , finde kvalificerede personer til at yde den service for dig som godt . At være i erfarne hænder er langt vigtigere end den læbe augmentation pris .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------