Position: sygdoms > kræft >

hvordan man finder en bariatriske kirurg

   Hvis du er interesseret i at få vægttab kirurgi , som en gastrisk bypass eller omgangstider band kirurgi , skal du finde en overvægtige kirurg . Du har måske allerede en kirurg i tankerne , hvem du gerne vil se , men måske du starter fra bunden . Her er hvordan man kan finde den rigtige kirurg for dig

Du skal bruge:
dit sygesikringsbevis
. telefonbog .
telefon .1 .
Kontakt dit helbred forsikringsselskab på nummeret på dit sygesikringsbevis for at finde ud af, om dit helbred Forsikringen dækker vægttab kirurgi . Hvis den gør det, bede om en liste over overvægtige kirurger er dækket af jeres politik .
2 .
Hvis du ikke har en sygeforsikring , eller hvis din sygesikring politik dækker ikke vægttab kirurgi , vil du ikke være begrænset i , hvor kirurger du kan vælge imellem. Du kan bare komme ud din telefon bog og begynde at foretage opkald for at se, hvem der tager nye patienter .
3 .

Ring kirurgerne på din liste og find ud af , om de tager nye patienter . Spørge, hvor lang tid det vil tage , før du kan få en aftale . Nogle bariatric kirurger er meget travlt , og mens de tager nye patienter , kan det vare flere måneder , før du kan få en aftale . Du har sandsynligvis ikke ønsker at vente så længe.
4 .
Du skal være opmærksom på, at ikke alle overvægtige kirurger udføre alle former for vægttab kirurgi . Hvis du ønsker at have en gastrisk bypass eller omgangstider band kirurgi , de fleste kirurger gør disse operationer . Men hvis du ønsker en lodret ærme gastrektomi eller en duodenale switch , kan du nødt til at foretage flere opkald for at finde en kirurg , der udfører disse operationer . Hvis du ved, hvilken type kirurgi , du ønsker , så spørg hvis kirurgen ikke at drift, når du kalder .
5 .
Du kan læse anmeldelser af overvægtige kirurger online på obesityhelp. com . Disse vurderinger kan hjælpe dig med at beslutte , om en kirurg lyder rigtigt for dig . Må ikke se bort fra en særlig kirurg på grundlag af en dårlig anmeldelse , selv om . Det er umuligt for nogen læge til at behage enhver patient hundred procent af tiden .

6 .
Når du finder en kirurg , du tror, du gerne vil se , planlægge en aftale for en høring . Nogle kirurger tilbyder seminarer, hvor de taler om de forskellige typer af vægttab kirurgi og de tjenester, de tilbyder , og de kan foretrækker du deltage i en af deres seminarer , før du deltage i en høring . Det er fint . Du skal være i stand til at opfylde de kirurg på seminaret og find ud af , om du kan lide ham eller hende derefter . Efter du deltage i seminaret , kan du planlægge en høring med kirurgen .
7 .
Når du har din samråd med kirurgen , der er din mulighed for at stille spørgsmål . Spørg om deres dødelighed , hvad komplikationer , de ser hos patienter og hvor ofte , og hvilken slags efterbehandling , de yder . Se om du føler dig tilpas med dem . Hvis du ikke er tilfreds , lave en aftale for en konsultation med en anden kirurg .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------