Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan arbejde ud med en lumbal fusion

  Mange mennesker, der overvejer lumbal fusion kirurgi er bekymret for, at motion og genoptræning efter operationen , vil resultere i flere smerter og svært ved at få omkring . Når proceduren er færdig , dog mest lumbal fusion patienter reagerer godt på motion og gøre gode fremskridt , når de begynder fysioterapi og udøver på regelmæssig basis . Nederste del af ryggen øvelser genoprette styrken og omfanget af bevægelse til området og som forbedrer patientens livskvalitet . Du skal arbejde med din læge og en fysioterapeut efter operationen .
1 .
Sid på kanten af din stol til at gøre en forstrækning strækning . Put dine hænder på siden af stolen . Bøj venstre knæ , så din underbenet er på en 90- graders vinkel på gulvet og udvide din dit højre ben , så det er i en diagonal linje fra stolen til gulvet . Hold dette for tre sekunder . Du skal føle udspænding omkring lænden området . Vend tilbage til udgangspositionen . Gør dette 15 gange , og derefter gøre det samme stræk med venstre ben . Tag en 30-sekunders pause og gentag sæt . Dette vil hjælpe dig med at genvinde vifte af bevægelse .
2 .
Lig på et bord eller gulvet , mens på din front . Har dine ben forlænget , peger mod bagsiden af rummet . Hæv dit højre ben og bringe det op så langt som du kan , så det er så tæt på din bagdel , som du kan få det . Du kan føle sig presset , men stop hvis du føler smerte . Bring benet tilbage til udgangsposition . Gør dette 15 gange , og derefter gøre det samme med dit venstre ben . Tag en 30-sekunders pause og gentag sæt . Dette vil hjælpe dig med at genvinde vifte af bevægelse .

3 .
Lig på ryggen på gulvet og gøre en lumbal bro . Du kan sætte en pude under dit hoved for komfort . Bøj dine knæ , så de er på en 45- graders vinkel . Put dine hænder ved din bagdel , med håndfladerne presset mod gulvet . Tryk på din bagdel op omkring 8 til 10 inches . Vend tilbage til udgangspositionen . Gør dette 15 gange , tage et 30-sekunders pause og gentag set. This vil hjælpe din lænden genvinde vifte af bevægelse og styrke .
4 .
Wrap en øvelse bånd omkring et dørhåndtag . Stand omkring 18 inches væk fra døren knop og gribe fat i den anden ende af båndet med hænderne i taljen højde . Træk bandet tilbage omkring 12 inches . Returnere det til startpositionen . Gør dette 15 gange . Tag en 30-sekunders pause og gentag sæt . Dette vil hjælpe din lændeområde genvinde styrke .
5 .

Begynd at gå rask omkring to til tre uger efter operationen . Det er bedst at gå på en blød overflade , såsom en high school løbebane , hvis det er en , der er noget svampet og spændstig . Start med at gå to hele omgange (1 /2 mile) rask . Efter cirka tre dage , skal du tilføje endnu en omgang , og når du kommer til det en uge mærke , tilføj kvart omgang . Dette vil hjælpe dig med at genvinde styrke og omfanget af bevægelse i lænden området .

gode råd og advarsler


 • Stop med træningen, hvis du føler smerte . Du føler dig måske nogle stress og pres , men du skal ikke føle smerte .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------