Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan betale for vægttab kirurgi

  Der er to måder at betale for vægttab kirurgi : ved udbetaling af lomme ved hjælp af et kreditkort eller ved at indgive en ansøgning om dækning med dit forsikringsselskab . De fleste kirurgi klinikker vil acceptere en udbetaling , efterfulgt af en finansieringsplan til at betale i rater . Ikke alle forsikringsselskaber dækker denne type procedure , men hvis du er mindst 100 pounds overvægt , du kan have en bedre chance . Her er hvordan du indsender en ansøgning om dækning med dit forsikringsselskab eller arrangere finansiering til at betale ud af lommen .

Du skal bruge: .
Pre-formular udfyldt af din læge nu!

Filing et krav om dækning eller udbetaling af Pocket


1

Rådfør dig med din kirurg om prisen på dit vægttab kirurgi procedure . Vær sikker på at få et nøjagtigt dollar beløb , så du kan give dette tal til dit forsikringsselskab .
to .

Spørg din læge til en præ-autorisation form , som forsikringsselskabet kan spørge for oplysningerne om dette dokument . De fleste forsikringsselskaber vil være sikker på du er godkendt til en procedure , før de sætter i dit krav om dækning .
3 .
Ring dit forsikringsselskab og lad dem vide, at du har rådført sig med din læge og er forhåndsgodkendte til vægttab kirurgi . Forsikringsselskabet vil indgive ansøgning om din operation , der skal dækkes . Du vil blive kontaktet via mail på dit forsikringsselskab beslutning .
4 .
Betal for dit vægttab kirurgi ud af lommen , hvis dit forsikringsselskab benægter din påstand om dækning . Dette kan sædvanligvis gøres med kreditkort . Vær opmærksom på , at de fleste kirurger ikke vil acceptere personlige checks eller kontanter for tjenesteydelser.

5 .
Spørg din kirurg kontor om at betale i månedlige afdrag , hvis du ikke har råd til at betale alle på én gang . De fleste steder vil være glade for at finansiere dit vægttab kirurgi procedure , så længe du betaler en vis procentdel af omkostningerne op foran . Rådføre sig med kirurg kontor for at finde ud af, hvad up-front omkostninger vil blive .

gode råd og advarsler


 • Hvis dit krav for dækning er nægtet , kan du indsende en appel .
 • fleste forsikringsselskaber dækker alle eller en del af din operation , hvis du er mindst 100 pounds overvægt .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------