Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan få nok D-vitamin efter en gastrisk bypass

   Efter en gastric bypass , vil du ikke absorbere vitaminer og mineraler så godt som du plejer. Du bliver nødt til at tage en række vitamin -og mineraltilskud for resten af dit liv , for at sikre, at du får nok af de næringsstoffer , du har brug for. Et vigtigt vitamin for at overveje , er vitamin D. Vi har brug for D-vitamin , fordi det hjælper os optage kalk og er afgørende for knoglevækst

Du skal bruge: .
multivitamin , der leverer mindst 800 IE D-vitamin
eventuelt D-vitamintilskud .


1 .

Kontroller etiketten på din multivitamin . American Society for Metaboliske og fedmekirurgi anbefaler , at gastric bypass patienter tage en multivitaminpille , som giver mindst 200 % af den anbefalede daglige tilførsel af de fleste vitaminer og mineraler , herunder vitamin D. Det betyder, at dine multivitamin bør give den mindst 800 IE D-vitamin pr dag . Dette vil kræve mindst to doser af de fleste mærker af multivitaminer , men tjek etiketten på din at se, hvor meget du skal tage .
2 .
Mens du kigger på etiketten på din multivitamin , se, hvad slags D-vitamin det giver . Der er to typer af D-vitamin , D2 ( ergocalciferol ) og D3 ( cholecalciferol ) . D3 er meget bedre absorberes end D2 . Hvis din multivitamin indeholder D2 , vil du sandsynligvis nødt til at tage en ekstra D3 supplement .
3 .
Før du har din operation , så spørg din læge til at teste dit blod for dit D-vitamin niveau . Mange mennesker , der ikke har haft en gastrisk bypass er mangelfuld på D-vitamin og ikke engang kender det .

4 .
Spørg din læge til resultaterne af Deres blod test . Må ikke bare spørge, hvis du D-vitamin er OK , så spørg efter nummeret . Aktuel forskning antyder, at et sundt D-vitamin niveau er omkring 80 . Noget lavere end 40 er grund til bekymring . Du ønsker at spørge din læge om det antal , fordi mange labs stadig bruge gamle data , og listen til lab rapport , at noget fra 25 til 40 er OK , og det er ikke .
5 .
Hvis Deres blodprøve viser, at din D-vitamin er lav , bør du tage en ekstra D-vitamin supplement i tillæg til din multivitamin . Sørg for at tage D3 , ikke D2 . Hvis din læge tilbyder at skrive dig en recept på D-vitamin , være opmærksom på, at forældelsesfristen D-vitamin er D2 . D3 er ikke tilgængelig ved recept , du bare købe det i håndkøb .
6 .

Efter din gastric bypass , bør du have dit blod testet for dit D-vitamin niveau hvert halve år . Juster dine kosttilskud i overensstemmelse hermed .
7 .
Vær opmærksom på , at mens vi får nogle D-vitamin fra solen , hvis dit D-vitamin er lavt, vil du ikke kunne få nok sol til at bringe det op igen. Hertil kommer , er iført solcreme begrænser mængden af D-vitamin , vi kan få fra solen , og bruge store mængder af tid i solen uden solcreme ikke anbefales på grund af risikoen for hudkræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------