Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan forberede sig på pancreas kirurgi

   Pankreatisk kirurgi udføres primært for at fjerne kræft i bugspytkirtlen . Forberedelse til operation kan være svært , men er absolut nødvendig for en gnidningsløs kirurgi og en vellykket inddrivelse . Ud over forberedelserne til operationen , skal du forberede postoperative rekreation og foretage de nødvendige foranstaltninger for at inddrive fuldt ud. Hvis du er fuldt forberedt til operation , før det sker , vil du blive mere afslappet at gå ind i kirurgi
1 .
Få din præoperativ test udført en til to uger før operation . Du skal have en komplet blodtælling , en metabolisk panel , en EKG , hvis du er 40 år og ældre , og en røntgen af thorax , hvis du er 60 år og opefter.
2 .
Planlæg en præoperativ vurdering en uge før operationen . På dette tidspunkt en sygeplejerske praktiserende læge ( NP ) vil gå over alle præoperative instruktioner og sygehistorie . NP vil derefter fortælle dig, hvilke medicin til at stoppe med og hvilke fødevarer der skal undgås.

3 .
Aftal til dit job, hvis du arbejder . Lad din chef , at du vil være ude i en til to måneder for nyttiggørelse og udfylde eventuelle handicap blanketter, der kræves .
4 .
Sørg for at du har alle finansielle poster regnet ud . Ring til dit forsikringsselskab og dobbelttjekke , at kirurgi er dækket . Gør hospital arrangementer ved at beslutte , om du ønsker at bo i et normalt hospital værelse ( typisk en dobbelt ) , eller en privat værelse, som har mere fleksibilitet .
5 .

Undgå at spise eller drikke noget efter midnat på dagen for din operation . Dette forbereder din krop til anæstesi . Du kan stadig tage afgørende medicin for diabetes , kramper , astma og blodtryk .
6 .
have alting klar på dagen for din operation . Sørg for at du har dit sygesikringskort og alle andre ting, du kan have brug for . Bring en elsket for støtte og finde en måde at føle sig afslappet og fredelig . Lyt til en CD og praksis Aandedrag at slappe af din krop og styrke dit immunforsvar .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------