Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan sove på side efter knæalloplastik kirurgi

  Knæalloplastik kan ændre et menneskes liv til det bedre på mange måder . Mange patienter er i stand til at genoptage aktiviteter, de har været i stand til at gøre et stykke tid . Sove, efter en knæalloplastik kan præsentere noget af en udfordring , dog, og lære nogle tricks til at hjælpe dig sove i forskellige positioner kan komme i handy

Du skal bruge: .
NSAID
Ekstra tæppe .
Puder.
Lokalt smertestillende middel.

Sleeping på din side


1 .
Tag en non-steroide anti-inflammatoriske medicin såsom aspirin eller ibuprofen omkring 30 minutter, før du går i seng . Tal med din læge om dosering og mulige bivirkninger . Tag ikke dette, hvis du allerede tager medicin for smerter .
2 .
Hvis det er muligt , tage et varmt bad før sengetid . Dette løsner fælles , opfordrer blodgennemstrømningen og afslapper kroppen og sindet , forberedelse til en bedre nattesøvn .

3 .
Placer en ekstra tæppe på din seng til at dække dit knæ , mens du søvn . Som kropstemperaturen sænkes under søvn , kan den kolde " komme ind " de fælles og få det til at smerte . Holde den varm er nøglen .
4 .
Stig op i sengen og rul på den side , du ønsker at sove på . Placer en ekstra pude mellem dine knæ og måske mellem dine ankler , så godt. Dette giver den støtte og pude , at din ømme knæ skal fortsat godt tilpas i denne stilling .
5 .

Vær forberedt på at vågne op , når du skifter holdninger . Medmindre du sove i den samme stilling hele natten , er du sandsynligvis vække som du vender dig i søvne . Hvis du rulle til den anden side , skal du flytte puder mellem knæene for at undgå smerter i knæene hviler på hinanden .
6 .
anvende et lokalt smertestillende middel til knæet ved sengetid kan også hjælpe . Følg anvisninger på mærkningen , da nogle af disse er stærkere end andre .

gode råd og advarsler


 • Indpakning dit knæ før sengetid undertiden kan give det ekstra lag af støtte og dæmpning , især hvis du stadig er frisk i aflåst processen.
 • aldrig anvende et lokalt smertestillende middel til en frisk eller healing indsnit . Hvis din kirurg giver OK , kan du anvende den rundt om operationsstedet , men ophold godt to inches fra det .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------