Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan spise ud efter en gastrisk bypass

   Spise på restauranter efter en gastrisk bypass kan være en udfordring . Det er fordi efter en gastrisk bypass , skal du spise en lav Carb , højt proteinindhold kost , og du skal spise fødevarer, der er relativt lav i fedt og kalorier . Desuden kan der være en række fødevarer , du ikke kan tåle meget godt efter operationen , herunder sukker , fed mad , fed mad , og eventuelt mejeriprodukter , brød , pasta og ris . Dog spiser på restauranter , er en livsstil for mange af os , og vi er nødt til at finde egnede muligheder i en lang række virksomheder .
1 .
Før jeg går til en restaurant for første gang , se online for menuen og ernæringsmæssige oplysninger og beslutte, hvad dine muligheder er . Kig efter emner lavt fedt og kalorier og et højt proteinindhold .
2 .
Spis proteinet først. For eksempel , hvis du bestiller en grillet kylling salat spiser kylling før salaten . Hvis du bestiller en okse og bønne burrito , udpakke tortilla og spise fyldet . Hvis du bestiller spaghetti og kødboller , spise frikadeller , før du spiser pasta .

3 .
Tøv ikke med at vælge hinanden et måltid og bare spise protein dele af det , som bare spise frikadeller ud af dig spaghetti . For den sags skyld kan du bare bede om en tallerken frikadeller og sovs uden pasta. De fleste restauranter er faktisk vant til at specielle ønsker , og de vil sandsynligvis ikke synes, du er mærkelig . Og selv hvis de gør , som virkelig bekymrer sig , right ?
4 .
Pas på skjulte sukker . For eksempel er mange saucer , herunder grill sauce , højt indhold af sukker . Du kan altid spørge om ingredienserne i emner, du tænker på bestilling . Hvis din server ikke kender , så spørg ham eller hende til at gå ud i køkkenet og se for dig . Hvis du er i tvivl , så saucen på siden og spise det sparsomt .
5 .

Vær ikke bange for at gøre specielle ønsker . For eksempel , så spørg hvis din kylling strimler kan serveres med en vegetabilsk stedet for pommes frites . Spørge, om de kan grille din kylling i stedet for steger det . Ikke alle restauranter kan imødekomme alle ansøgninger , så bliv ikke overrasket eller skuffet , hvis de ikke kan gøre som du spørger , men mange gange de vil blive glade for at imødekomme dig .
6 .

Hvis du ikke kan finde en Entra © e , som ser egnet , kan du altid bestille en appetitvækker eller en side element . Hvis du spørger , kan du få tilladelse til at bestille fra børnemenuen også selv om børnemenuen har ofte fede , fed mad , der måske ikke være hensigtsmæssigt for en person, der har haft en gastrisk bypass .
7 .
Hvis du ikke har prøvet en bestemt fødevare siden din operation , kan en restaurant ikke være det bedste sted at prøve det. Prøve nye fødevarer derhjemme , så hvis du ikke tåle dem godt , i hvert fald vil du ikke være fanget i et badeværelse stall i en restaurant kaste op for en time. Vær dog opmærksom på , at mens du måske har tolereret mors hjemmelavede kartoffel suppe fint , som kunne kartoffel suppe i restauranten har mere fedt i det og måske ikke går ned, så godt .

8 .

Bed om en boks i starten af dit måltid , og rubrik op del, du ikke vil spise . Ét måltid i de fleste restauranter vil modsvare to eller tre måltider for dig efter en gastrisk bypass . Må ikke blive fristet til at spise for meget . Tag den del, du ikke vil spise fra din tallerken med det samme . På mange restauranter , kan du endda bede dem om at måle en en kop portion til dig ( eller hvor meget du er meningen at spise ) og rubrik op resten i køkkenet .
9 .

Selvfølgelig skal du videregive dessert . Heldigvis vil en del af en Entra © e fylde dig op , og du vil ikke have plads til dessert alligevel .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------