Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan stoppe med at spise før fedmekirurgi

   Forberedelse til fedmekirurgi er afgørende , hvis operationen kommer til at arbejde . Du skal begynde at spise på en måde , der ligner din post- op kost for at hjælpe med at forberede din krop til den nedsatte fødeindtagelse . Det vigtigste er at følge lægens anvisninger nøje
1 .
Følg lægens ordrer . De fleste af læger, der udfører fedmekirurgi kræver , at du forsøger at kost for at tabe vægt først. Hvis du ikke held tabe , bliver du en kandidat til vægttab kirurgi . En positiv effekt af denne diæt er, at du har begyndt at træne dig selv til at spise bedre . Din læge vil hjælpe dig med at afgøre , hvilken slags kost du har brug for .
2 .
forsøg på at reducere din fødeindtagelse gradvist . Hvis du kender din operation er planlagt et par måneder ud , langsomt forsøge at reducere mængden af mad , du spiser . Mens kalorieindhold tælle har en stor indvirkning på kost , din største bekymring her , er at begynde at vænne sig til at spise mindre mængder mad , da det er målet for din fedmekirurgi . Spise små måltider i løbet af dagen er nøglen .

3 .
Lyt til din krop . Når du begynder at føle fuld , er det tid til at stoppe med at spise . Dette vil være en meget vigtig regel at følge efter dit vægttab kirurgi , så begynder at vænne sig til at gøre det nu .
4 .
Prøv at vænne dig ud fast føde før du springer lige ind i en flydende kost , hvis det er det din læge ordrer . Du kan gøre dette ved at drikke smoothies og spiser brothy supper . Drik ikke for hurtigt , men som en vigtig komponent i dit indlæg-op kost vil blive nipper din væsker langsomt , ikke at tage dem ned i store slurke .
5 .

Skriv ned lægens anbefalinger for kirurgi forberedelse . Mange kræver , at patienterne indtager kun væske i et par dage før operationen . Dette kan være svært , så prøv at besætte dig selv med andre aktiviteter , som at gå , cykle eller trykke på gym , for at holde dit sind off af fødevarer . Støtte fra din familie og venner vil hjælpe dig meget i denne tid også .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------