Position: sygdoms > kræft >

hvordan skærmen til at være en nyretransplantation donor

  Potentielle levende nyre donorer skal gennemgå en grundig screening proces , før en nyretransplantation kan udføres . Screeningsprocessen afgør , om nyrerne donor og modtager er et godt match og vurderer , om nyrerne donor er i god nok helbred til at gennemgå transplantationen . Processen har også til formål at sikre, at donoren er helt komfortabel med og informeret om sin beslutning om at donere en nyre . Den multi -trins screening proces normalt er afbrydes, hvis ethvert skridt endeligt viser , at en donor ikke ville være egnet til nyretransplantation procedure .
1 .
Kontakt transplantationen center, der er ansvarlig for at behandle de potentielle nyre modtageren . Centret vil give dig oplysninger om leve- nyredonation og sikkert spørge dig et par indledende spørgsmål for at afgøre, om du kan gøre en acceptabel nyre donor .
2 .
underkastes blodprøver for at bestemme din blodtype , antigen kamp og cross match . Disse bruges til at afgøre, om din nyre vil sandsynligvis være en god match for transplantationen modtageren .

3 .
Gennemfør et finansielt samarbejde med transplantationscentret at sikre , at blive en nyre donor ikke vil volde dig nogen uventede økonomiske problemer. Du og centret vil kontrollere , at modtagerens sygesikring dækker omkostningerne ved nyretransplantation procedure samt dine nødvendige screeningstest . Da du ikke kan modtage nogen økonomisk kompensation for at donere din nyre , vil høringen også hjælpe med at bestemme , om du økonomisk er udstyret til at håndtere tabet af løn under din restitutionsperiode og betale for den nødvendige opfølgende behandling .
4 .
Gennemfør en omfattende evaluering med henblik på at sikre , at du er ved godt helbred og kan modstå gennemgå nyretransplantation procedure . Evalueringen vil omfatte en sygehistorie , en fysisk undersøgelse , en psykologisk evaluering og flere andre medicinske tests . Et udvalg derefter vil gennemgå dine resultater at afgøre, om du kan blive en nyre donor .

gode råd og advarsler • Udnyt transplantationscentret personale . De kan give dig værdifuld information og vejledning , som vil hjælpe dig gennem udvælgelsesprocessen og støtte dig i at afgøre , om levende nyredonation er det rigtige valg for dig .
 • Må ikke lade dig presset til at donere en nyre . Selv om du måske føler påvirket af venner eller familiemedlemmer , beslutningen om, hvorvidt at donere en nyre , er i sidste ende en personlig beslutning , at du skal komme til på egen hånd . Hvis du har andre tanker om at donere , så husk at du kan skifte mening på ethvert skridt i processen .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------