Position: sygdoms > kræft >

kan jeg genopbygge mave muskler efter operationen ?

   Der er mange forskellige typer af operationer , som folk har , som kræver dem med at genopbygge mave muskler bagefter . Det kan være svært at vide præcis, hvornår det er en passende tid til at begynde at udøve eller den sikreste vej til arbejde ud efter operationen

Før Kom godt i gang


Tal med den kirurg, der udførte operationen for at sikre din træning er passende . Fastslå, hvor ofte du skal udøve , og hvor meget tid til rådighed til at arbejde ud . Læg en tidsplan på plads og planlægge en specifik træning rutine med vejledning af din læge .

Planlæg din fitness rutine på samme tidspunkt hver dag , at du arbejder ud . Planlægger at arbejde ud hver anden dag , så din krop til at hvile på " off " dage . For eksempel kan du træne hver mandag , onsdag , fredag og søndag , og hvile tirsdag , torsdag og lørdag .

Sip vand før og efter en træning . Spis en afbalanceret og sund kost sammen med din kondition plan . Hvis du springer en træning , holde den næste træning udnævnelsen , der er planlagt . Husk, at der vil være grænser i første omgang. Disse grænser kan gå væk efter en lille smule tid , især efter at du har arbejdet på en regelmæssig basis . Men den grænser er vigtige for at forstå og arbejde rundt i mellemtiden .

spise sundt


Spise sundt er vigtigt , når de forsøger at genopbygge styrke og muskler. Vælg sund mad , der giver din krop med protein , fibre og energi . Kulhydrater og protein både giver kroppen mere energi til at arbejde med . Energi og udholdenhed er vigtige for at opbygge stærke muskler , og for at komme sig efter operationen . Smarte valg omfatter grøn , bladgrøntsager og frisk frugt , fuldkorn ( brød , ris , pasta og korn) og fedtfattig eller fedtfri mejeriprodukter . Yoghurt er særligt effektivt til at hjælpe til at opbygge stærke muskler og mindske mave fedt .

øvelser for at opbygge mave muskler


genoptager træningen efter kirurgi, specielt abdominal kirurgi , kan være meget svært . Det er vigtigt at være forsigtig . En sikker øvelse til at begynde med , er at gå . Det er normalt tilladt efter operationen , og er opmuntret til at genopbygge styrke . I første omgang gå langsommere og bygge op til at gå hurtigere og længere som udholdenhed og styrke blive stærkere .

Vand aerobic eller gå i vand kan være et smart valg efter snit helt er helet . Igen , sørg for at få medicinsk clearance for vand øvelser fra din læge . Hvis du har besvær med at gå meget langt på landjorden , kan vandet gå være yderst gavnligt , og du kan ende op forbrænder mere kalorier end du ville gå på land .

Andre mave-relaterede øvelser kan gennemføres senere i din fitness rutine , men først tale med din læge og følge hans anbefalinger til specifikke mave øvelser .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------