Position: sygdoms > kræft >

oplysninger om crystalens øjenkirurgi

   Crystalens er en forholdsvis ny øjenkirurgi til behandling grå stær og genskabe et fuldt sortiment af synet på patienten ved at behandle presbyopi ( et tab på tæt på synet ) . I modsætning til andre laser øje kirurgi , kræver det ikke eller stole på laser ablation , hvor dele af hornhinden eller linsen er ødelagt i et forsøg på at omforme øjet og omlægge lys, som kommer ind . I stedet bygger på en fuldstændig fjernelse af linsen og indsættelse af en Crystalens udskiftning

Grå stær


Grå stær er en fælles og naturlig følge af ældning, ofte begynder at danne hos patienter i midten af 40'erne , manifesterer tidligt som gradvist forværring i nærheden syn. Som en person aldre , skal du starte den klare linser i øjnene for at sky , og den Lidende erfaringer uklarhed i den vision , som om hun er på udkig gennem matteret glas . Der er mange procedurer, der anvendes til at modvirke de negative blændende effekter af grå stær , med Crystalens er en relativt ny og meget effektiv procedure , der både reparerer grå stær og genskaber patienter synsfelt .

Patient Støtteberettigelse


Enhver, der har udviklet grå stær og /eller presbyopi (tab af nære syn ) på grund af aldring er en kandidat til Crystalens procedure . Grå stær fjernes kirurgi er en af de mest almindelige kirurgiske procedurer i USA , der udføres dagligt i hele nationen . De fleste forsikringer dækker udgifter til traditionelle grå stær operation , men der kan være yderligere omkostninger for Crystalens implantat , da det er dyrere end en traditionel linse implantat .

Crystalens vs Typisk kataraktoperation


I typiske grå stær operation , vil kirurgen fjerne overskyet linse i øjet , der har dannet grå stær , og erstatte det med en syntetisk intraokulær linse , og dermed fjerne grå stær . Men hvis patienten lider af alders- induceret presbyopi , vil en typisk intraokulær linse implantation ikke forbedre nærheden vision . Crystalens er en type af det intraokulære linse , der kan flex som du fokusere din vision , der giver mulighed for behandling af ikke blot grå stær , men for presbyopi , The Crystalens kirurgiske procedure så godt.

kirurgisk indgreb

svarer til en typisk grå stær fjernelse procedure . Øjet er første valne , for at mindske ubehag . Et lille snit er lavet i hornhinden , og objektivet er skyllet væk, som regel ved emulgering det med ultralyd bølger og sugning den resulterende masse . Når de forværrede objektivet er fjernet , er en Crystalens intraokulært implantat i sin rette plads , og patienten er fri til at forlade . Det er typisk en ambulant procedure og tager mindre end en time .

Opfølger og Prognose

Recovery er generelt hurtig efter operationen. Patienten vil normalt vende tilbage til lægen den følgende dag for at sikre korrekt placering af linser i øjnene og at iværksætte eventuelle nødvendige antibiotika dråber , samt for lægen at informere patienten , hvad han kan og ikke kan, samt rammerne af de kirurgi . Da det er en kirurgisk procedure , er der altid en risiko for komplikationer , herunder infektion og eventuelt blænding eller synsforstyrrelser . På grund af karakteren af linsen implantat , er der som regel øget UV lys følsomhed , så iført solbriller , mens udenfor anbefales .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------