Position: sygdoms > kræft >

patientoplysninger om hip sømpistol

   Hip sømning , også kaldet hofte pinning , er en kirurgisk procedure gjort for at stabilisere en hofteled fraktur . Afhængig af hvilken type og omfang af fraktur , en kirurg bruger plader og stifter eller skruer til at holde stykker af brækkede knogler på plads

Hvad er en Hip Fracture ?


Den hofteled er en bold og socket joint , hvilket betyder, at hoved , eller bolden , dine lårbensknoglen ( femur ) passer ind i stikket på dit bækken . Denne type fælles er meget mobile . Når du opretholde en pause i dit lårben , enten på grund af knogletab og svækkelse eller direkte skade , skal brikkerne i splittede knogler holdes på plads med metal hardware , så du kan begynde at sætte din vægt tilbage på hofteled for stående og gå .

Forberedelse til hofteoperationer


Hvis du bor alene , skal du sørge sørge for familie , venner eller betales sundhed udbyderne til at hjælpe dig i dagligdagen , når udskrivelse fra hospitalet . Opsæt dit hjem , så det vil være let for dig at komme rundt . Sengen , du sover i, bør være lav til jorden , og din seng og bad skal være på første sal , så du ikke behøver at forcere trapper . Sørg for at du fjerne eventuelle hindringer som godt. Du vil blive bedt om ikke at spise eller drikke noget dagen før din operation , og din kirurg vil forklare den procedure og bede dig om at underskrive en samtykkeerklæring .

Hip Sømning Procedure


Du vil modtage generel anæstesi , hvilket vil få dig til at sove og ikke føle nogen smerte under proceduren . Efter anæstesi vil kirurgen rense området i nærheden af din fraktur og foretage et snit . Næste han vil bruge en X-ray maskine for at bringe skår af dit lårben . Endelig vil kirurgen anvende metal stifter eller skruer og plader til at holde de dele af knoglen sammen og stabilisere din hofteleddet.

efter operation

Den gennemsnitlige hospitalsophold for hofte kirurgi er tre til fem dage , men udskrivelse vil afhænge af din evne til at gå sikkert med en rollator eller krykker og på beviser for, at du laver din ordinerede øvelserne korrekt . Din læge vil sandsynligvis ordinere fysioterapi til at hjælpe med din opsving . Fuld helbredelse kan tage to måneder til et år , afhængig af mange faktorer såsom Deres præoperative tilstand , mulige komplikationer eller fremskridt i fysioterapi .

Konklusion

Hip sømning eller pinning er en forholdsvis rutinemæssig procedure , men som med alle kirurgiske procedure , kan der være risici . Gør sikker på at du drøfte eventuelle spørgsmål, du har med din læge og være proaktiv med din opsving ved at følge anvisningerne og straks rapportere eventuelle problemer med din læge , sygeplejerske eller fysioterapeut .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------